Taj kraj ce (ali bukvalno) sledecih 10 godina biti gradiliste. Ako nastupi neka kriza u izgradnji stanova, ostaces zarobljen raspalim magacinima, bez normalnog prilaza zgradi. Za zivot ne, kao investicija mozda, zavisno od cene. Imas u kraju dosta ponude na drugim projektima, pa uporedi.Blok 64. Jel zna neko nesto o ovom projektu?
Pogledajte prilog 194330
Prvo aprilska salaKings Fountain:
Ograničena ponuda - Kupite stan u Lameli B i na poklon dobijate automobil BMW X5 ili M850i xDrive Kabriolet
Ima se, moze se.
На слици није Х5. Вероватно су им рекламу радили исти који су им радили и рендер за пројекатKings Fountain:
Ograničena ponuda - Kupite stan u Lameli B i na poklon dobijate automobil BMW X5 ili M850i xDrive Kabriolet
Ima se, moze se.
Trebalo bi da je to rusenje za ovaj projekat https://forum.beobuild.rs/threads/razni-projekti.546/page-472#post-1232155Krece jos jedno gradiliste u bloku 64 pored Savade.
Trenutno se rusi neki stari objekat a pravi se poslovna zgrada Ocna klinika Profesional, broj parcele 2906/22 KO Novi Beograd
Pogledajte prilog 194508
Pred završetkom:
Au kako je uzasno ispalo, nikakve veze sa renderom nemaPred završetkom:
Pogledajte prilog 194687
Hvala. Taj scenario je najpesimisticniji, trudim se da gledam pozitivno. Ja mislim da ce biti najbolji blok kada se sve izgradi jer ce biti vise kompleksa u bloku. Meni jako interesantno. Sve je blizu, lokacija extra i velika prednost sto nije na nekoj prometnoj ulici. Airport Garden, Greda, Pupinova Palata i sa obe strane jos par novogradnji.Taj kraj ce (ali bukvalno) sledecih 10 godina biti gradiliste. Ako nastupi neka kriza u izgradnji stanova, ostaces zarobljen raspalim magacinima, bez normalnog prilaza zgradi. Za zivot ne, kao investicija mozda, zavisno od cene. Imas u kraju dosta ponude na drugim projektima, pa uporedi.
Mislim da je sansa bas mala da ovde neki projekat propadne, novi blok + blizina biznis centra. Definitivno nije najbolja solucija za porodican zivot u nekoj skorijoj buducnosti (<5 godina), ali je investiciono dobra lokacija, vecina poznatih novogradnji se zavrsava u naredne 3 godine na ovoj lokaciji.Taj kraj ce (ali bukvalno) sledecih 10 godina biti gradiliste. Ako nastupi neka kriza u izgradnji stanova, ostaces zarobljen raspalim magacinima, bez normalnog prilaza zgradi. Za zivot ne, kao investicija mozda, zavisno od cene. Imas u kraju dosta ponude na drugim projektima, pa uporedi.