Bulbulderac17
Advanced
oko ove zgrade u Dalmatinskoj sam pregovarao pre jedno 3 godine i još nisu dobili dozvolu.
Gde je ovo?Prije
Pogledajte prilog 174695
Render
Pogledajte prilog 174699
Poslije
Pogledajte prilog 174698
Drvo koje su posjekli naravno nece vratiti
Zna li neko nesto vise o Pozeska residence? Videh da imaju u ponudi stan od 65kvm, sa finim rasporedom. Gde mogu naci vise o ton projektu?
Banovo brdo u Zarkovu residance - kopaju za temelje zgrada, jako je puno kamiona angazovano. Pritom mi se cini da istovremeno posle kopanja nasipaju teren van delova zgrada sa 2m sljunka jer je sam prostor na potoku, pa verovatno zele tako da preduprede sleganja buduca. Slika nemamJel pocela gradnja banovo brdo residence? Ili jel ima neko slike neke ?
Hvala ti punoBanovo brdo u Zarkovu residance - kopaju za temelje zgrada, jako je puno kamiona angazovano. Pritom mi se cini da istovremeno posle kopanja nasipaju teren van delova zgrada sa 2m sljunka jer je sam prostor na potoku, pa verovatno zele tako da preduprede sleganja buduca. Slika nemam
Prve dve fotografije ispod komentara potocic u nastanku. Vidi se popreko polomljena cev Betonska. Na jos nekim fotografijama se vide bocno sahtovi kao revizije na zacevljenom potoku Repiste.Gdje cev potoka i ta iscupana sto govoris