Vaske » Čet Okt 10, 2019 8:41 pm[/url]":wduxfcch]Primetio sam da ovaj stambeni projekat nema temu ovde, a pošto smatram da je zanimljiv rešio sam da ga okačim pa da podelimo mišljenja. Meni deluje vrlo pristojno.
https://m-invest.rs/objekti-u-ponudi/st ... at-square/
Stambeno-poslovni objekat Square se nalazi u Beogradu na opštini Voždovac. Objekat ima mogućnost prilaza iz dve ulice Vojvode Stepe 391 i naselja Stepa Stepanovic. Objekat ima 74 stana, lokale, poslovne apartmane i garažu. Stambene jedinice od 40 do 60 kvadrata će biti opremljene električnim podnim grejanjem, a stambene jedinice od 60 do 140 kvadrata toplotnim pumpama i podnim grejanjem.
- Sistem grejanja i hladjenja – Toplotne pumpe, podno grejanje, fan coil uređaj za grejanje i hlađenje
- Obrada fasadnih zidova – Termo blok 20cm, kamena vuna 12cm, silikatnim akrilnim malterom u kombinaciji sa dekorativnim ciglama
- Zidovi između stanova – Zvučna izolacija, termo blok, mineralna vuna, gips ploča
- Stolarija – PVC stolarija šestokomorna sa troslojnim niskoemisionim staklom punjenim argonom
- Podovi – Kompozitni parket visokog kvaliteta, švajcarskog proizvođaca
- Keramika – Italijanska i španska keramika
- Sanitarije – Italijanske i nemačke sanitarije renomiranih proizvođača
- Ulazna vrata – Sigurnosna vrata
- Lift – Električni lift