Јел то та стамбено-пословна зграда коју треба да гради Неимар В и која би требало да буде на месту где је сад она улазна капија бившег Икаруса, а и онај простор за подземну гаража, који станари за сад не дају.milanche":1k06gr0m je napisao(la):Pozivni konkurs, Stambeno-poslovni objekat u Gramšijevoj ulici na Novom Beogradu _ prva nagrada, rad izabran za razradu;
Vladan Djokić, Zoran Lazović, Dejan Milanović + Nevena Balalić, Filip Mamula
Izvor: FB re:act
Mislim da je to mesto, da umesto one kucice Ikausa treba da bude ova zgrada, ali nisam upoznaz ko to treba da gradi i da li su tu neke promene bile.Гага":2rp0yigj je napisao(la):Јел то та стамбено-пословна зграда коју треба да гради Неимар В и која би требало да буде на месту где је сад она улазна капија бившег Икаруса, а и онај простор за подземну гаража, који станари за сад не дају.
Штета би било срушити ту кућицу бивше улазне капије Икаруса, на неки начин је то историја. Ту у Икарус-у сам ишао на праксу кад сам био трећи и четврти разред средње машинске.
Prema stanju na mapi ovo jeste umesto Ikarusa. Samo je dosta vecemilanche":2x2a3cda je napisao(la):Pozivni konkurs, Stambeno-poslovni objekat u Gramšijevoj ulici na Novom Beogradu _ prva nagrada, rad izabran za razradu;
Vladan Djokić, Zoran Lazović, Dejan Milanović + Nevena Balalić, Filip Mamula
Izvor: FB re:act