Šta je novo?

Razne rekonstrukcije

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=409918#p409918:1hu7k6wu je napisao(la):
autoputevi kao hobi » 10 Oct 2016 07:56 pm[/url]":1hu7k6wu]Jedno pitanje za vas.
Kada su radjeni trotoari slicni ovom na slici?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ovi su radjeni 2004-5
 
Zanimljivo. Lep primer kampanjske brige o gradu pred izbore i lep primer upravljanja našim gradom. Ceo kompleks Vukovog Spomenika od izgradnje nije imao ni tekuće održavanje, ni pranje a kamoli nekakve popravke. Klasičan primer kako se u Srbiji ništa je održava nego samo gradi i ruši.

Inače tenderska dokumentacija je zanimljiva jer se planira instaliranje liftova u podzemnim prolazima kod 27. marta što je najpozitivnija moguća stvar, takođe se planira i pokrivanje tih prolaza.

Loše je to što se predviđa zamena granitnih ploča koje su u odličnom stanju osim na primer pedesetak polomljenih koje se mogu zameniti. Stvarno je nepotrebno i rasipniški da skidamo sve ploče da bi stavljali neke druge. Takođe ista je priča i sa "Modernizacijom" postojećih nadstrešnica, kao i sa uklanjanjem žardinjera i zidića kao i restilizacijom fontane. Sve je to krađa naših para da bi nam prodali maglu.
Kompleks Vukovog Spomenika je jako dobro i lepo isprojektovan, podne obloge, nadstrešnice, klupe, kante... Rasipnički je nešto staro dvadeset kodina a još i kvalitetno urađenokompletno promeniti i rekonstruisati.
 
ja sam za to da se sredi , i zamene standardizovanim mobilijarom namenjenom za to podrucije grada a postojece granitne ploce povaditi i ili uskladistiti i iskoristiti ih za neke urbane dzepove ili poplocati neki trg u zemunu na primer :D ili donirati ih nekom gradu u Srbiji , verujem da nece unistiti granit posto su postojece ploce ispred Tanjuga povadili , slozili i odnelu u depo , pa izrazavam nadu da ce se i sa ovim isto desiti , ovaj deo mora da se sredi jer izgleda ofucano a i izvrnuo sam clanak na jednu od ploca prosle godine u blizini fontane i smatram da je nebezbedno i za mene konja ali i starije ljude
 
Samo treba zamjeniti nekih 800 kvadrata ploca i nista vise
 
Vožde plusić, svuda te ima. I tebe, Gage, Bukire, direktor se već naslikao za života.

I svih drugih, ovaj forum i slike su hronika jednog vremena. Bravo
 
Хвала.. :sesir:

Увек си добродошао у "клуб".. :)
 
Gospodar Jovanova
15nvu4o.jpg

wv8j7a.jpg

2dglr92.jpg
 
Mislim da će ovo biti izuzetno dobra rekonstrukcija oba objekta uzimajući u obzir šta se sve radi, investitor je naš čovek iz amerike, koji je radio i onu zgradu u Siminoj, samo mislim da je ovo mnogo lepše, radnici su svaki dan na gradilištu, što nam govori da je temeljna i kvalitetna rekonstrukcija.
 
Ovo je sjajno. Dakle hala sa slike levo je već obnovljena, kula u sredini se radi, a problem sa dvospratnicom desno je verovatno taj što postoji gomila privatnih stanara.
 
Ех да су још обновили и оригиналну фасаду, мада и овако изгледа сасвим фино и јако позитиван пример очувања старог индустријског наслеђа у данашње време новоградње.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=413676#p413676:1o8rbnrw je napisao(la):
milos.tro » 31 Oct 2016 03:24 pm[/url]":1o8rbnrw]Uredjenje platoa kod Vukovog Spomenika:

http://tenderi.beoland.com/images/nabav ... 254-16.pdf
file.php

Што бре ником није пало на памет да направи подземни пролаз испод Булевара који излази кроз неку зграду па на улицу?
Много би помогло.
 
Kad smo vec ovde... Prostor izmedju elektrotehnickog i masinskog fakulteta place da postane jedan uredjen plato,
nesto poput 'fakultetske cetvrti', samo Bez postojecih pomocnih objekata nakaradenih izmedju ova dva fakulteta. Dakle rusenje, garaza i plato.

https://goo.gl/maps/dm7dK34KCj72
 
Cim obezbjedis adekvatan prostor za etf koji i tako kuburi sa prostorom
 
Vrh