Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.088
Стамбена зграда и неколико локалаŠta je danas, osim što je mutant?
Стамбена зграда и неколико локалаŠta je danas, osim što je mutant?
Ja vise ne znam sta cemo sa tolikom administracijom. Vojska je napustila Katanicevu, Balkansku, Nemanjinu gde je kasacioni sud (nekada komanda grada) i druge zgrade, Savezna vlada SIV 1-3, skupstina R. Srbije zgradu u Kralja Milana, ali su to razni drzavni organi zaposeli i ubacili masu svojih neradnika na grbaci ovog napacenog naroda. Pa nemoguce da administracija ovako male Srbije koristi sve stare zgrade republickih organa, sve zgrade koje su napustili savezni organi, a sada i sve zgrade koje je napustila vojska. Samo u SIV 1 radi 6000 apartcika koji verovatno nemaju duze od sat vremena posla dnevno.Počeli radovi u Balkanskoj 53 - Beobuild
Najnovije građevinske vesti, projekti, nekretnine, infrastruktura, ekonomijabeobuild.rs
Rade te radnjice u prizemlju. Lično sam se uverio par puta. Ima neka turistička agencija, nešto za elektromaterijal (nisam 100% siguran) i sa krojačkim repromaterijalom.Зар није то све запуштено деценијама?
To je druga zgrada Sole, nije u okviru Balkanske 53. U ovoj zgradi mi je otac radio desetak godina, obisao sam je uzduz i popreko pa znam iz prve ruke. Evo vidis na fasadi ova svetlija strana je Balkanska 53, a tamnija 51 ili koji brojRade te radnjice u prizemlju. Lično sam se uverio par puta. Ima neka turistička agencija, nešto za elektromaterijal (nisam 100% siguran) i sa krojačkim repromaterijalom.