bgexplorer
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 15.01.2008.
- Pohvaljen
- 322
E eto i slike autobusa baš su slatki.
Zgrada je jako interesantna, ali nekako mi je cudno sto je bas taj oblik izabran za crkvu - mene pre podseca na neku staru vatrogasnu stanicu, ili tako nesto - sto sam i prvo mislio da je (i ako sam tu prolazio sto puta) dok nisam izvalio krst na vrhu tornja...i da, skroz si u pravu za divlju gradnju...haos...jovanovm":1b89ukc6 je napisao(la):Mogli bi umesto osvetljenja da porade malo na utvrđivanju temelja i uopšteno urbanističkom rezonovanju. Zbog nekadašnje divlje gradnje, sada se ovo arhitektonsko remek-delo može videti u celosti samo ovako kako je slikano - iz letelice.
Izvini nisam izdržao. Nije "hala Limes". Već Beogradska arena, konačan naziv. Nije ono grafit ili možda laž što piše na njoj.Nurko7000":3grq5a5j je napisao(la):Хала Лимес
Dobra fora. 0:1Nurko7000":23351yuq je napisao(la):@Milan
хе, хе знао сам да ће неко да се налепи... извини било је јаче од мене
Evo lepotana, slikao Aleks_Bgd :bgexplorer":2rlhcwzh je napisao(la):E eto i slike autobusa baš su slatki.
Nisam uspeo da pročitam. Hvala.jovanovm":3r6p504k je napisao(la):IVECO, pise na slici
Pa i ovde rade na tom principu, ima 3 busa i izlazis i ulazis gde hoces. Nadam se da ce to zaziveti...Lucifer":2x5d4s0h je napisao(la):nisam siguran koliko su nama ti autobisi bili potrebni i kako je to organizovano... oni sluze svojoj svrsi u gradovima sa metroom, da se turisti ne bi kretali ispod zemlje... ima ih nekoliko desetina i turista uplati dnevnu kartu i ulazi i izlazi gde hoce, a usput i ima lep pogled iz busa. a koja je svrha ovog naseg jednog/dva autobusa ne znam.