Ne mogu da verujem sta kazete u vezi ovog paketa...Ja sam u medjuvremenu dobila predracun sa tim paketom i odnela ga u opstinu sa ostalom dokumentacijom i evo sada citam Vas odgovor... Firma koja je radila predracun je rekla da im to nije uobicajeni paket (svima stancuju solar), ali da su do sada radili jednu stambenu zgradu sa njim. Oni se oslanjaju na informacije u vezi stakala koje im daje firma iz Cacka koja radi stakla - i oni su im potvrdili taj paket. Takodje, prva firma sa kojom sam inicijalno trebala da saradjujem, mi je omogucila telefonski razgovor sa njihovim staklarima, gde mi je covek (tehnicko lice), preporucio da umesto CG Premium koje nemaju, ugrade Low E. To se isto desilo i jos jednom clanu foruma koji me je kontaktirao u PP i preneo isto iskustvo sa trecom firmom. Posto je isto trazio CG Premium koji nisu imali, takodje su mu nudili obicno niskoemisiono staklo za spoljno, tvrdeci mu cak da je to isto staklo kao i CG Premium. To je stanje na nasem trzistu i ne, nije rec o nekim anonimusima i amaterima, vec o nasim relativno poznatim firmama... Deko, da li znate neke pouzdane staklare sa kojima bih mogla da dodatno popricam na ovu temu, jer mi je stalo da isteram ovo do kraja kako valja? Naravno da ne zelim da ugradim nesto za sta se potencijalno smatra da je rizicno, pa cak i po cenu da mi propadne subvencija. Hvala Vam na svoj podrsci!