U jednom stanu sam prošle godine ugradio Rehau prozore, izgledaju mi ok, brave, otvaranja, komarnici, sve mi se čini kvalitetno, mada ja tamo ne živim.
Sada su mi potrebna ulazna vrata za neku garsonjeru malu, problem je što su tamo sada drvena vrata dimenzije 80 x 200, to su sobna vrata koje je neko pre 20 godina tu ugradio, jer nema mesta za šira. Vrata su se skoro raspala, i hteo sa da ih promenim.
Problem je širina vrata, jer sva ova jeftina vrata ulazna od 100e su širine 90+ cm.
Rehau pravi vrata po meri ali traže 350e, što mi je previše za tu garsonjeru, mislim da se ne isplati tu toliko novca uložiti.
Pronašao sam neki Hram 032 PVC, dali su mi ponudu od 20000 din, treba mastor da dođe i pogleda, kao javiće se za 2-3 dana, a treba im 15 dana da naprave i ugrade. Ne znam tano koje je specifikacija tih vrata, morao bi da pitam.
Da li možda imate perporuku za neku firmu koju bi mogao da pozovem i vidim kolika je njihova cena i kada bi mogli da ugrade vrata.
Malopre sam zvao DVD system
http://www.pvcstolarijadvd.rs/index.php njihova ponuda je 230e, kažu aluminijumski ram sa pvc profilim.
Bitno mi je da se vrata zaključavaju, jer postojeća ni to više ne mogu, mnogo su se izvitoperila, imaju rupu dole,možda i 2 prsta.
Verujem da će bilo koja pvc vrata biti bolja od ovih sada.