Šta je novo?

Putovanja, aranžmani, putopisi...

2500e po osobi ili za njih troje? :)
Svo troje i uklopili su se u budzet izabrana je Španija. Super hotel uz more letovalište pored Barselone. Meni je preterana suma preko ove granice i kao bila neka last minut ponuda 🤣
Pa sve opcije su ti ok. Na Rodosu možda nema toliko zelenila ali je ostrvo svakako za preporuku (proveri Mediteraneo za grčka ostrva, bili su povoljniji od Kontikija).

Španija je isto super, pogotovo Majorka, ali zavisi da li voze i da li žele da iznajme auto. Ukoliko ne, onda verovatno Turska.
Voze ali ne znam ni da li će tamo iznajmiti auto ima redovni bus na svakih sat vremena do Barselonr do koje se stiže brzo. Ma super vazno da su našli 🤣 Kažu u agenciji opšti haos od ljudi.
Zeznuto im je sve kada ja ne idem, inače bi bio auto i ponovo Grčka.
Nisam jedno 15 god isao u agencije da rezervisem neko putovanje.

Ако може мали савет.

Самостални сам туриста. Хоћу да одем у Софију. Авион прескуп наравно, аутобус не долази у обзир јер због специфичности здравственог проблема који имам не могу да седим 10 сати у месту. Отишао бих комбијем, ваљда се стиже за 5 сати и у нормално време.

Можете ли препоручити неки хотелски смештај тамо? Приватан и хостели не долазе у обзир јер нећу да ме израде и наплате скупље него хотел. По могућству што ближи центру и до неких 200 евра за 5 дана.

Искрено чисто сумњам да има хотел за 40 евра на дан. АирБНБ или букинг, верујем да без икаквог проблема можеш користити

Нећу у приватан смештај па да уместо 200 платим 300 евра са све таксама. И ко зна да ли ће ме пријавити да не буде да боравим илегално у Бугарској.

Imaš na booking-u stan kakav hoćeš za te pare, cene iznajmljivanja jeftinije nego u Beogradu, stanovi veći, noviji/bolje održavani, a domaćini neverovatni ljubazni i predusretljivi (osim ako ti ne zapadne baš neki izuzetak koji nije 😂).

Ne vidim što je dan na dan ,,izrađivanje", jasno ti piše da li se plaćaju takse dodatno ili ne, imaš ocene i recenzije drugih, sve se vidi.

A ako se desi to da te nije prijavio i murija baš došla da proverava, a šanse za ta dva zajedno da se dese su 0,000000000000001 posto, ti nemaš aspolutno ništa sa tim i sva odgovornost je na vlasniku stana i on plaća kaznu i cima se sa murijom i sve.

Не знам баш... У Кракову сам боравио у Меинингеру управо из тих разлога а и налази се само минут од железничког стајалишта и 10 минута пешке до центра.
Погледаћу али се надам да ћу моћи да нађем нешто око Гео Милева или баш близу центра.

Jел има неко предлог за комби превоз до Сарајева?

То ми је ок, аутобус је 6190, јаше се 3 дана до Источног, смештај би ми био у Федерацији. Јер од Источног до Федерације осим Таксија и Центротранса не постоји други начин да се дође.

Vrh