Šta je novo?

Pupinova Palata

Pozdrav svima, zeleo bih pomoc tj misljenje/savet za odabir dvosobnog/trosobnog stana u Pupinu ili Terminalu10 (naravno juzna strana)?

Proveri prvo šta je dostupno. U Pupinovoj mislim da dvosobnih/južna strana i nema više, za trosobne ne znam, verovatno ima.
Isto vidi i za Terminal, pa onda poredi, cena, kvalitet, izgled...
Lično preferiram Pupinovu palatu, ali sačekaću da počnu II fazu, a kada će ne znam.

Verovatno si u pravu, ne umem da procenim, nego raste jako brzo pa sam ja malo preterao. I nisam zimu uzeo u obzir. Imamo sad ovo zapisano pa cemo moci da vidimo sledece godine koliko smo pogodili. Hvala za slike, na 2 nedelje imamo uvid, napredak je jasan, upadljivo.

20251117_163247.jpg
20251117_163251.jpg

Kompletirali su kotu nula na celoj površini. Prva lamela je pri kraju sa konstrukcijom. I dalje je dobar tempo.

Da li neko zna koji je rok zavrsetka ove faze? Pratimo napredak, nagadjamo kad ce zavrsiti konstrukciju, a ja se ne secam da je neko pominjao rok zavrsetka. Mozda neko ko je potpisao predugovor/ugovor moze da nam kaze koji je rok naveden?
Da li prema stanju na terenu moze da se nagadja nesto sto je realno? Godinu dana od zavrsene konstrukcije, vise mozda?

A znamo li sta je planirano, pominjan je hotel? Ko je investitor i sta ce da gradi?

Idealno mesto za jedan park...da malo prodiše čitav kraj. Onda bi sve imalo više smisla i cena i lokacija.
Pogotovo jer u novogradnjama pretezno zive mladji ljudi, znaci bice puno porodica sa malom decom i njima ce jedina opcija da bude dvoriste Kvart64 ili za prakticno svaki izlazak iz kuce u automobil pa negde.
Jos gora situacija je za decu srednjeg uzrasta, bukvalno nemaju gde loptu da bace, najblizi tereni su ~1km udaljeni u blokovima.

U kvart64 bi trebalo da bude jedan basket teren, a faza 4 bi trebala da ima isto vise zelenila od ovih drugih projekata

Samo se nadam da ce komsije biti obzirne da ne prljaju previse park jer cemo ga svi ocigledno koristiti
Vec vidim da ce to brzo da preraste u papazjaniju. Mi ćemo da plaćamo drugi će da koriste. Svi znamo kakav je naš narod kad su u pitanju stvari koje ne idu iz njihovog džepa...

Vrh