Prva temeljna ploča je betonirana pre ravno tri meseca (25.06.) .Sad sam se uključio, čini mi se da je ovo baš brzo naraslo od kada sam zadnji put gledao. pre par meseci se još kopalo. Sad već iznad zemlje pojedini delovi. Na sajtu vidim samo par dvosobnih stanova da je slobodno.
Da li se nešto zna o drugoj polovini, tu je verovatno veći izbor, ali ne znam da li počinje uskoro ili tek po završetku ovog Idela/faze?
Svaka cast zaista. Do kraja godine, ovim tempom, i konstrukcija ce vec biti skoro gotova.Prva temeljna ploča je betonirana pre ravno tri meseca (25.06.) .
Iskreno, nisam video brže urađenu temeljnu jamu, pogotovo na tri nivoa ispod zemlje.
Nadam se da će tako da nastave i nadzemni deo.
Meni je rečeno da bi II faza trebala početi krajem ove godine...Nigde se jos ne pominje II Faza? Da li neko zna okvirno planove za pocetak?
Ne možete porediti njihovu temeljnu jamu i temeljnu jamu recimo soul-a ili the one-a.Prva temeljna ploča je betonirana pre ravno tri meseca (25.06.) .
Iskreno, nisam video brže urađenu temeljnu jamu, pogotovo na tri nivoa ispod zemlje.
Nadam se da će tako da nastave i nadzemni deo.
Jama je drugačija jer je drugačije osmišljena.Ne možete porediti njihovu temeljnu jamu i temeljnu jamu recimo soul-a ili the one-a.
The one i soul su imali za***anciju sa razupiračima i bermama (delimični otkop, betoniranje prve faze temelja, pa montaža razupora pa tek onda otkop berme, pa druga faza) što oduzima tri puta više vremena.
Mikrolokacija Pupinove palata je znatno zahvalnija što se mikrolokacije tiče, u geotehničkom aspektu.
Ali svakako ne umanjujem uspeh galensa...
Nisam ni rekao da mora biti samo čelikom, airport city je radio geotehnickim sidrima, ali svakako je jednostavnije bilo nego sa razupiranjem.Jama je drugačija jer je drugačije osmišljena.
Tri nivoa ispod zemlje se ne radi bez razupiranja.
A razupiranje ne mora uvek biti urađeno čelikom.