Šta je novo?

Pušten je u rad novi Forum

Moguće da je iz nekog razloga (bag) izbacio grešku ali vrati se na prvu stranu i uz neki refresh stranice bi trebalo da bude kako treba.
 
To se dešava i meni, ali samo na mobilnoj verziji i to samo kada se nakačim na net koji nije kućni, tj. kada sam negde u gradu. Tako je bilo danas.
 
Izeh dr. mobilni i sada NE štuca , sve radi.
Ko zna možda naletela i retka struja.
:sesir:
 
Sada se vidi ko je lajkovao post, da li je to pametno?
А шта мислиш да је @Игор увео да можемо да дајемо "минусеве" ((n) Не свиђа ми се) , ала би то било .... Јако брзо би број минусева премашио укупан број свих плусићћћа на форуму.
 
Negativne reakcije tj minusi sigurno neće biti uvedeni.
 
Meni je "problem" sa vidljivim plusićima to što često jednostavno ne stignem da lupim plus, pa onda osećam grižu savesti jer ispadne da nekoga favorizujem.

Kako se računa ovaj "reaction score" ?
 
Meni je "problem" sa vidljivim plusićima to što često jednostavno ne stignem da lupim plus, pa onda osećam grižu savesti jer ispadne da nekoga favorizujem.

Kako se računa ovaj "reaction score" ?

Ranije, kada plusici nisu bili vidljivi nisam morao da lajkujem svaki odgovor na moj post, ako je barem jedan pre mene to ucinio. Kao, neka bude da sam to bio ja 😂

Ono sto je pozitivno sa vidljivim plusicima je to sto pravi manje tenzije izmedju forumasa sa razlicitim stavovima.
Znaci, mogu da ti lajkujem post, i ako se bas ne slazem sa tobom u potunosti, ali sa mojim lajkom dajem do znanja da sam ti ipak zahvalan na odgovoru.
Ranije je vise delovalo kao da smo zaraceni, pa kome vise lajkuju taj je vise u pravu, sto je bez neke bitne poente.
 
Jedared pri promeni na forumu svi plusici su bili obrisani
moji mi slabo sta znace ali vrlo su mi bitni plusici ,,sagovornika,,
Cesto kada sam u dilemi vezano za ispravnost pravca, ili ideje nekog procitanog posta , plusici mi sluze kao vetrokaz i te zbog opredelenja su mi bitni
Negativni i ne znam cemu bi mogli biti korisni te jesu besmisleni.

:sesir:

Joj prava je pesma koliko je lakse na lap topu ovaj nova forma foruma i vidi se boljitak.
al sto se ne moze reci i za mobilni, gde sa starom formom gotovo nije bilo razlike, preko cega se pristupa.
 
Kako se računa ovaj "reaction score" ?
Na engleskom je "Reaction score" dok je na srpskom "Pohvaljen". U pitanju su stari plusići koji su preneti na nov forum i bilo koji lajk od tri dostupna dodeljuje jedan u sam profil kao i na starom forumu.
 
Da ne cepidlačim, ali mislim da, iako se koristi i 'forums', pravilniji oblik množine imenice 'forum' na engleskom glasi 'fora', s obzirom na latinsko poreklo (datum-data, curiculum-curricula itd.). Trebalo bi i stadia, ali je nadjačalo stadiums.

Al bi bila fora da piše 'fora', da se pogubiš;)

Možda je najbolje - 'Forumi'.
 
Vauuu vauuu, tek sam sad izvalio da kad na telefonu dva puta kliknes na neku sliku da ti otvori sve slike na temi i da mozes da listas bez da citas postove vauuuu

Screenshot_2022-01-23-09-19-52-153_com.android.chrome.jpg
 
Meni otvara forum i na tapatalku ali radi sporije. Najbolje je forum koristiti direktno u pretraživaču.
 
Добро вече. Јављам се још једном истим поводом. Наиме, данима покушавам да у Feedly увучем теме са форума које ме интересују, али никако ми не полази за руком. За сваку тему се појављује први, иницијални пост. Ово је пре недавних промена радило бепрекорно. Ако неко користи Feedly и решио је овај проблем, молим да ми јави како да и ја то учиним.
 
Hm, malo cudno ponasanje notifikacija. Npr pojavese novi postovi na 3 teme, i gore pored zvonceta stoji oznaka 3. Otvorim jednu od tih tema, umesto da sada stoji 2 taj broj u potpunosti nestane.
Vise estetska primedba, takodje u notifikacijama, tekst: "There may be posts after this" mi se cini kao visak.
Ovo je i dalje prisutno.

Dodatno, kada se klikne zvonce, notifikacije nisu grupisane po temama nego se ponavljaju notifikacije za istu temu. Npr. Koridor 10, Obilaznica, Koridor 11, Koridor 10, Koridor 10, Obilaznica, Koridor 10... Preglednije bi bilo: Koridor 10 (4), Koridor 11 (2), Obilaznica (1).
 
Имам питање/предлог везано за цитирање више порука.

Наиме, понекад је потребно да се цитира неколико порука различитих аутора, али не у историјском редоследу, већ како мисао иде. Да ли је могуће направити да се из ьгдешйгщеу кликне на жељену поруку, да се она цитира, па да каније се кликне на други и тако даље? Сада је неудобно, поготову са телефона јер мора све да се "изручи" па да се после прстом преноси. На компну је за нијансу лакше, али би гореописаа функција била лакша...
 
@markomarkovic
Nadam se da će neki naredni redovni mini update rešiti pitanje notifikacija koje si pomenuo.

@Прле
Klikom ili tap-om na dugme +citat dobija se mogućnost unošenja više citiranih poruka čiji se redosled može odrediti nakon klika na dugme Unesite citate. Klikom ili tap-om na Unesite citate se otvara polje gde je moguće pomeriti, prevući citirane poruke (tri crtice sa leve strane u novom prozoru) i tako im odrediti redosled. Važno je napomenuti da forum pamti citate tako da mogu biti sa različitih strana na temi čak i sa različitih tema.
 
Знам све, али на телефону не може тако да се уради.
 
То је и проблем, нема места на телефону. Можда да имам неку резолуцију па да ране као на 8бичан монитор, али немам. Због тога је згодно да уместо свсјпа стоје чекбокси и да бираш коју ћеш... Неки форуми имају тако.
 
Ljudi opet vam preko Tapatalk koči nenormalno.

Sent from my SM-T733 using Tapatalk
 
Vrh