Šta je novo?

Pušten je u rad novi Forum

Za postavljanje kraćih video snimaka (do 60 sekundi) moguće je koristiti besplatni servis Imgur gde nije potrebna registracija.

Video je moguće postaviti direktno pristupom preko LINK-a

Dobijeni link nakon uploada je dovoljno uneti u post čime će biti vidljiv (embedovan).

 
Jel moguće proveriti na koliko je namešteno pamćenje poslednje pročitane poruke u nekoj temi? Znam da je na Bench forumu tu bio neki problem prekratkog intervala, pa ako jedno vreme ne ulaziš u temu, onda te baci na početak teme umesto na poslednju pročitanu poruku. Nešto mi se čini da se to i ovde dešava, rešenje bi bilo da se stavi na interval od 365 dana.
 
^^ Kada bude u prilici pogledaće @kUdtiHaEX i podesiti u skladu sa najboljom praksom.
 
Све похвале за програмера за нови кориснички интерфејс за форум. Изгледа феноменално, а тамна тема је пријатна за очи.
 
Јел може још смајлија у "свиђа ми се"? На пример плачко, а тамо где је бробичд да буде медаља?
 
Medalja je fina ideja ali plačko sigurno neće biti uveden među plusiće.
 
А Смешко или досузасмешко? Неки пут има добра фора али Срцко баш није најбољи да покаже ако је неко извалио фору...
 
Da li postoji mogućnost da se prilikom sledećeg sređivanja foruma postavi da se fotografije kada se postavljaju, automatski budu vidljive u punoj veličini, pošto kako je krenuo sa radom novi forum, sve češće viđam majušne sličice. Očigledno je da objašnjenje koje je dato kako da se postavi velika (u punoj veličini) fotografija, nije razumljivo.
 
WTF.jpg

thumb_wtf-is-this-shit-20-adorable-mr-bean-meme-ever-51016115.png
 
Predlažem i smajli negodovanja to jest downvotovanja jer BB baštini kritičan i objektivan odnos a ne samo usiljenu pozitivu kao društvene mreže.
 
Sad sam postavio link ka jednom postu sa foruma i tekst koji mi izbacuje je kao da sam postavio link za neki skroz drugi link, ali kada se klikne na link, vodi direktno na citirani post. O čemu se radi?
 
Moguće da ti je u clipboard-u ostao drugi link pa da si ga kopirao umesto planiranog. Probaj još jednom da postaviš pravi link.
 
Postoji li razlog zašto ne dobijam obaveštenja iako pratim temu? Na Tapatalku obaveštenja uredno stižu dok na BB forumu ne.
 
Probaj da prestaneš da pratiš temu pa ponovo aktiviraj praćenje, moguće da je neki bag.
 
Možda ne bi bilo loše da se izloguješ i obrišeš sledeće stavke cache, cookies i site settings u pretraživaču. Nakon toga se uloguj pa će forum verovatno ponovo zatražiti saglasnost za primanje obaveštenja.
 
Jel se priprema Kineski takeover foruma? :D
Screenshot_20220428-170000_Firefox.jpg
 
Nema to veze sa time. Ja recimo na mobilnom imam 80 - ak tabova otvorenih, pa mi šljaka Beobuild bez problema.
 
Od tih 28 su barem 10 od raznih tabloida sto su se sprdali kad sam imao saobracajnu nezgodu, trebam pozatvarat to jer sam im pisao da brisu jer su izlagali al bas njih briga.

Ne znam sto na kineski mi pise na tel, na pc je ok
 
Da li postoji mogucnost da sakrijem neke teme da ih ne gledam vise? Postoji jedino opcija da stavim na ignore OP-a.
 
@Igor
@kUdtiHaEX

Da li je tehnički izvodljivo da se napravi da kada se taguje neki član, da forum to prepozna, bez obzira na to da li je na ćirilici ili latinici. Trenutno, ako hoću da tagujem nekog sa korisničkim imenom na ćirilici, moram da podesim na kompjuteru da mi bude ćirilični jezik, jer ga jedino tako forum prepozna i pronađe. Isto važi i za obrnuti postupak.
 
Vrh