Šta je novo?

PSP Farman West 65 - [ Multifunkcionalni kompleks - 152.437 kvm ]

Misljenje o ovom listu je jasno i upravo zato nisam smatrao da ima bilo cega istinitog u svemu ovome. Ali, nasao sam sajt stambene zajednice stanara kule, gde se iz zapisnika sa skupstina stanara nazalost vidi da vecina ovih problema zaista postoji. Cak je nedavno i stambena zajednica angazovala advokatsku kancelariju zbog problema sa investitorom.
 
Može li link ka sajtu stambene zajednice? Informacije su moć, dobro je da se informišemo o ovakvim detaljima.
 
Pošto nema West Mall svoju temu ili nisam uspeo da nađem...
Možda nekoga bude zanimalo, Gigatron Mega se iz Extra Centra seli u Jurija Gagarina 26 na mestu nekadasnje AKSE (koja je još tu) a AKSA se seli u west mall.
Dakle West dobija još jednu radnju.
 
IMG_0405.jpg
 
Odlično bi bilo da tu u budućnosti budu još dosta ovakvih i još viših zgrada. Trenutno kraj deluje pusto.
 

jel ima istine u ovome, posto mi nekako deluje da samo ovu zgradu targetiraju mediji
 
Ne znam za to ali kada se pominje vec pranje fasade, vec par dana vidjam radnike na visecoj platformi da peru staklenu fasadu. Izgleda da su za to uspeli da se dogovore.
 
Viđao sam više puta da se pere fasada... Oko gasa deluje kao uobičajeno natezanje prilikom obnove ugovora. Teško da će ostati tolika zgrada bez grejanja.
 
Imaju stanari gomilu problema, verovatno neko ina nekoga iz Kurira i posto se suda niko ne plasi u Srbiji ovo je ovo nacin pritiska na investitora.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Da li neko zna zašto već par dana ne radi LED rasveta na kuli?
 
Da li neko ima informaciju koliko se krece kvadrat u stanovima u manjim zgradama u West-u? Da li je neko skoro prodao/kupio stan tamo?
 
Da li neko ima informaciju koliko se krece kvadrat u stanovima u manjim zgradama u West-u? Da li je neko skoro prodao/kupio stan tamo?
Ето Новак Ђоковић је пре две недеље продао пентхаус од 250 квадрата у једној од тих мањих зграда. У истој згради има и један једноипособан стан који је дао тимском колеги Лајовићу на коришћење (без икакве накнаде).

ЂОКОВИЋ ПРОДАО СТАН У ЕЛИТНОМ НАСЕЉУ ЗА МИЛИОН ЕВРА! Овом трансакцијом скоро дупло зарадио (ВИДЕО)​

Новак Ђоковић продао је свој пентхаус у згради у луксузном насељу на Новом Београду.
https://www.dnevnik.rs/magazin/nasl...a-milion-evra-kupio-ga-za-545000-eu-sad-skoro
 
Smeo bih da se kladim da nekretnina nikada nije ni bila u njegovom vlasništvu (možda samo formalno), već je sve bio marketinški trik kako bi se rasprodali stanovi za šta je naravno dobio određenu naknadu. Osim toga, ko god da je vlasnik nije zaradio duplo jer postoji porez na kapitalnu dobit.
 
Poreza na kapitalu dobit nema ako je nepokretnosti bila u vlasništvu preko 10 godina
 
Vrh