Šta je novo?

Proširenje Savske ulice

Не само што је затворено, него је истоварен кипер песка на сред саобраћајнице, па је онда све импровизовано ограђено ван икаквих стандарда и разлога. И стоји тако 2 године.

Не само што је затворено, него је истоварен кипер песка на сред саобраћајнице, па је онда све импровизовано ограђено ван икаквих стандарда и разлога. И стоји тако 2 године.
O kojoj ulici je reč?

Јако је тешко показати на мапи. Ради се о улици која иде од окретнице код Галерије, и све време иде испод Газеле ка мостарској петљи. При укључењу на крај Савске улице и почетак Војводе Мишића, пробијен је и део који продужава узбрдо ка укључењу на аутопут за Ниш. Тај део је после 2,3 дана препречен, и сада тако стоји без образложења већ 2 године.

Јако је тешко показати на мапи. Ради се о улици која иде од окретнице код Галерије, и све време иде испод Газеле ка мостарској петљи. При укључењу на крај Савске улице и почетак Војводе Мишића, пробијен је и део који продужава узбрдо ка укључењу на аутопут за Ниш. Тај део је после 2,3 дана препречен, и сада тако стоји без образложења већ 2 године.​
Produženje Bulevara Franše D'Eperea do okretnice autobusa kod Galerije.​

Verovatno jer ne moze da se uklopi u vec katastrofalnu saobracajnu sliku te raskrsnice. Jos jedan pravac bi napravio katastrofu na svim vec preopterecenim pravcima ispod Gazele​
Sasvim normalno je funkcionisalo kada su autobusi sa 46 iŝli tuda pravo, pa samim tim i drugi saobraćaj.​

Јако је тешко показати на мапи. Ради се о улици која иде од окретнице код Галерије, и све време иде испод Газеле ка мостарској петљи. При укључењу на крај Савске улице и почетак Војводе Мишића, пробијен је и део који продужава узбрдо ка укључењу на аутопут за Ниш. Тај део је после 2,3 дана препречен, и сада тако стоји без образложења већ 2 године.
Aha, znam na šta misliš. Sećam se i ja da je bio otvoren kratko i super je bilo kad se iz Galerije ide u Kneza Miloša, sad mora preko Višegradske.

Mene vise zanima do kada ce polićaci da se parkiraju na sred ulice kod supa Savska i zasto im je novoizgradjeni parking ogradjen toliko vremena?

Nemoj me drzati za rec, ali sam negde procitao (mozda i na ovoj temi cak), da nemaju upotrebnu dozvolu za taj parking. Mada cudi me kako ga ne koriste, jer kao ni ostale stvari koje nemaju upotrebnu dozvolu...

A imaju upotrebnu dozvolu za koriscenje skroz leve trake? Smesno, pa koji zakon oni postuju (nepropisno parkiraju, ne vezu se, zloupotrebljavaju svetlosnu signalizaciju, prelaze van pesackog, pricaju tokom voznje,...) a sada su dosledni u postovanju upotrebne dozvole

A imaju upotrebnu dozvolu za koriscenje skroz leve trake? Smesno, pa koji zakon oni postuju (nepropisno parkiraju, ne vezu se, zloupotrebljavaju svetlosnu signalizaciju, prelaze van pesackog, pricaju tokom voznje,...) a sada su dosledni u postovanju upotrebne dozvole

Slazem se upotpunosti, smesno je. Taj parking valjda po onim nekim renderima i planovima, uopste nije ni planiran da bude tu, to je trebalo da ostane samo zelena povrsina.

Da li planiraju ikada da puste ono parče nove ulice ka Mostaru?

Mali updejt sa moje strane. Danas sam prosao oko pola 6, bio sam u autobusu, pa od iznenadjenja nisam mogao da stignem da slikam. Elem, pusten je taj deo ulice, tamo gde je bio istovaren sljunak, nema vise sljunka i pustena je samo leva traka od one dve, u desnoj stoje neki saobracajni znakovi, takodje su iz ulice od Galerije dotle sklonili sve one znakove ispred vatrogasne jedinice, tako da se sada moze pravo na mostar od Galerije. Ukoliko prodjem sutra ponovo, probacu da uslikam.

1757308409034.png

1757308429941.png

1757308449596.png

Vrh