Nece ni trava bez zalivanja, a beogradu na vodi izgleda problem da raspodeli malo te vode tamo gde trebaTaj idootizam videli od osjeka sto ne zasade travu sta je tu toliko komplikovano
Nece ni trava bez zalivanja, a beogradu na vodi izgleda problem da raspodeli malo te vode tamo gde trebaTaj idootizam videli od osjeka sto ne zasade travu sta je tu toliko komplikovano
O kojoj ulici je reč?Не само што је затворено, него је истоварен кипер песка на сред саобраћајнице, па је онда све импровизовано ограђено ван икаквих стандарда и разлога. И стоји тако 2 године.
Јако је тешко показати на мапи. Ради се о улици која иде од окретнице код Галерије, и све време иде испод Газеле ка мостарској петљи. При укључењу на крај Савске улице и почетак Војводе Мишића, пробијен је и део који продужава узбрдо ка укључењу на аутопут за Ниш. Тај део је после 2,3 дана препречен, и сада тако стоји без образложења већ 2 године.
Verovatno jer ne moze da se uklopi u vec katastrofalnu saobracajnu sliku te raskrsnice. Jos jedan pravac bi napravio katastrofu na svim vec preopterecenim pravcima ispod Gazele
Aha, znam na šta misliš. Sećam se i ja da je bio otvoren kratko i super je bilo kad se iz Galerije ide u Kneza Miloša, sad mora preko Višegradske.Јако је тешко показати на мапи. Ради се о улици која иде од окретнице код Галерије, и све време иде испод Газеле ка мостарској петљи. При укључењу на крај Савске улице и почетак Војводе Мишића, пробијен је и део који продужава узбрдо ка укључењу на аутопут за Ниш. Тај део је после 2,3 дана препречен, и сада тако стоји без образложења већ 2 године.
Mene vise zanima do kada ce polićaci da se parkiraju na sred ulice kod supa Savska i zasto im je novoizgradjeni parking ogradjen toliko vremena?
A imaju upotrebnu dozvolu za koriscenje skroz leve trake? Smesno, pa koji zakon oni postuju (nepropisno parkiraju, ne vezu se, zloupotrebljavaju svetlosnu signalizaciju, prelaze van pesackog, pricaju tokom voznje,...) a sada su dosledni u postovanju upotrebne dozvole
Da li planiraju ikada da puste ono parče nove ulice ka Mostaru?