Ako imaju sa čipom ne moraju da menjaju po pravilu ali tu ima zanimljiva situacija.Čekam da Šapić iskešira svim stanarima bivše Savske promenu svih ličnih dokumenata o svom trošku.
Ako imaju sa čipom ne moraju da menjaju po pravilu ali tu ima zanimljiva situacija.
Ništa ja to nisam menjao, sve mi se vodi na staru adresu i nisam imao problema. Čak i pasoš isto, a izlazio sam i ulazio u zemlju više puta.u LK ako i promeniš, moraš to javiti bankama, mobilnim/kablovskim operaterima, itd. itd, da i oni promene u sistemu (pošto su to sve ugovori koji su napravljeni sa starim podacima koji više ne važe a usluge koristiš i dalje)
To što ti niko nije napravio problem oko toga ne znači da je ispravnoNišta ja to nisam menjao, sve mi se vodi na staru adresu i nisam imao problema. Čak i pasoš isto, a izlazio sam i ulazio u zemlju više puta.
Kada smo poveli diskusiju o tome jednom prilikom, završilo se tako da nema potrebe da se menjaju nazivi ulica u Zemunu jer je to nekada bio zaseban grad.Eво мало грубо, али имамо Цара Душана и на Дорћолу и у Земуну. Нек остане она улица која носи то име од раније.
Што је најгоре, мислим да скоро нико не зна да се та обала зове тако.У Београду постоји Обала Краља Александра Карађорђевића на Новом Београду. Реално, сви објекти који се сада тамо налазе, и који ће бити изграђени у будућности, могли би да буду са том адресом, и да тај назив заживи у пракси, како је оригинално и замишљено. А не да свако мења столетне називе, како му се неког јутра, после шибања лобеа, упали лед диодица.