Šta je novo?

Proširenje Savske ulice

Loša ideja da se radi ovde KT, jer postoje dve ozbiljne kontraindikacije : tramvaj i intenzivni pešački tokovi. Ove okolnosti bi ozbiljno opstruirale kretanje u KT pa je veoma upitno da li se nešto dobija ovom rekonstrukcijom.

Slavija je noćna mora za mnoge jer su previše oblika saobraćaja strpali u KT: PA, BUS, TRAM, TROLU, i pešake...nečuveno.
Prva rekonstrukcija je podrazumevala bar pešake u podzemnim prilazima pa su i od toga odustali zbog troškova...

Poceli su da kopaju i sredjuju ovaj teren kod sina, gde su pre bila parkirana sva ona vozila. Tu bi valjda trebalo da se napravi kao parking za policijska vozila iz Savske, tako sam negde procitao i cuo, mozda cak i ovde.

1000124315.jpg

Ova slika je od cetvrtka.

1000124511.jpg

Ova je od danas.

Takodje su poredjali stubice u levoj traci, pa dok sam cekao autobus, pa sam primetio da vozila koja budu u toj traci se iznenade stubicima, pa onda krenu onako malo ka desno, ali nije da ne moze da se prodje.

Tu može da bude samo neki nelegalni parking. Do tog mesta ne postoji pešački prelaz ili bilo kakav bezbedan način da se dođe do njega.

Уме ли ико да објасни зашто је изграђен, и одмах заграђен да се не користи, излаз из савског амфитеатра на мостарску петљу, на самом крају савске улице? Дакле, нова улица испод Газеле, која омогућава излазак из Галерије на аутопут ка Нишу. Мислим да је то завршено пре неколико месеци, радило два дана, и онда су постављене бетонске баријере.

dobro je ovo prosirenje, pogotovu u pravcu grada, gde je cela krajnja leva traka posle skretanja za BW - PARKING!?

Vrh