jel imaju praćenje?70605 на 860Е
70606 на 860
Имају.Nemaju još uvek.
nova serija intura ima automatski menjačПуштена возило 70607 на 860И.
Сасвим обичан дан у доба Лудог травела. Никад али никад неће ништа урадити.Pogledajte prilog 256633jedan jedini neprevazidjeni Lui Travel 13 autobusa!
Сасвим обичан дан у доба Лудог травела. Никад али никад неће ништа урадити.
O tome sa turazama ja pričam na drugoj temi, a evo kako izgleda linija 307 svakog dana i to jedna prigradska linija.Tu su negde sa Lineom, juče 3 48ce, 6 33 i jedan španac od Hrama do Slavije su napravili kolonu i haos.
Bacih pogled na ono sokoćalo za praćenje u busu, jedna 33 kasnila 30', druga 35', doslovno je bolesno juriti krug koji je praktično već izgubljen. Ispada da su 4 prevoznika pre na 33 bolje radili nego 1..
Interesantna mi je logika gazdi privatnih prevoznika, za krug ima da propate i vozači i putnici, ali zato da pritisnu nadležne za turaže, to ne smeju tu podviju rep...
26411,taj vozač je degenerik,još odavno je tu,st***!Све се може кад имаш политичке везе... Возач Луија на 48 колико сам сконтао у коментару.

www.masina.rs

www.masina.rs
				Ustanička! Ne mogu biti srećniji! Zašto se prosto ne natrpa još 50 linija tamo?! Pa šta je već postojećih 10 na onu malu okretnicu?! I naravno, opet prevoznik kom nije (još) pošlo za rukom da preuzme trolejbuski sistem, a već razmišlja kako da još izvlači para iz budžeta!Ovo sam mogao da okačim na temi električni autobusi, ali mislim da je relevantnije tu.

Sindikat GSP-a: Zašto Expo 2027 lobira za privatnog prevoznika? - Mašina
Mašina Sindikat „Centar – GSP Beograd” zahteva da državno preduzeće „Expo 2027” objasni svoj predlog za nabavku električnih autobusa, kojim se, pogoduje privatnom prevozniku na štetu javnog prevoza i budžeta građana, prema navodima sindikata. Predlog predviđa uključivanje firme „Strela” iz...www.masina.rs
Po predlogu državnog preduzeća, privatnom prevozniku „Strela” pripale bi linije Ekspo 1, Ekspo 3 i Ekspo 5 „za čiji bi rad privatni prevoznik dobijao sredstva iz budžeta, dok bi na preostalim linijama radila vozila GSP-a ‘Beograd’”, upozorava sindikat.
Expo 1 Aerodrom - Expo terminus
Expo 3 Borča 3 - Expo terminus
Expo 5 Ustanička - Expo terminus
Ustanicka će biti rekonstruisana i proširena.Ustanička! Ne mogu biti srećniji! Zašto se prosto ne natrpa još 50 linija tamo?! Pa šta je već postojećih 10 na onu malu okretnicu?! I naravno, opet prevoznik kom nije (još) pošlo za rukom da preuzme trolejbuski sistem, a već razmišlja kako da još izvlači para iz budžeta!
Međutim, naravno da će rekonstrukcija ići o trošku grada, a oni dobiti liniju za Expo.ma nek strela preuzme sve linije sa ustaničke i nek plati rekonstrukciju okretnice sama. dovoljno su se nakrali da mogu iz svog džepa da je urade.