Ja stvarno mislio da su ikarbusi MM transa davno bačeni i rashodovani, a ono još uvek živi i voze (27003).M&M ih još uvek nije rashodovao![]()
Ja ću protumačiti ovo da je MM trans davno morao biti izbačen iz javnog prevoza, a ne ikarbusi što oni sad još uvek voze.Стварно штета што није и он завршио на отпаду.
Da, izgleda da su vratili reklame i to u onim granicama i formatima kako sam predložio ovde:П21512 на 46 и има нову рекламу. Јер ће остали приватни превозници постављати рекламе на аутобусима?
Pogledajte prilog 254426
sta fali sagi odlicno radi svoj posao otkad su dosli 305,311 su procvetale dok 306 ostao isti kao i 309 al se slazem gsp da vodi linije sve gradske a privatnik prigradske i cao da se gsp vrate potezi i cao zdravo!Aj da oteramo i Dumeco i Sagu onda...
Knežević terati isto, Transprodukt.
Ma na 100 posto linija GSP, sve konfiskovati.
Kako će morati kompletna reorganizacija prevoza da se obavi posle, pa neka se vrati 50 50 udeo na svakoj liniji i da gsp radi na 130+ linija uz pomoć privatnika na više polazaka.
Буде добро попуњен аутобус скоро па и пунkoliko se ljudi uglavnom vozi 355a
gsp mora da vrati sve otete linije i da uzme jos koju pored toga ove sto su im vratili nek ostanu gspu al kad ce to da se resi pitanje je sad?Осим тога што сам рекао за ГСП и Ласту, 4 приватника која би могла да остану али под строгом контролом и доста мање полазака него сада су Думеко, Сага, Престоничко и Барбадос.
Сага да остане на 309 и нешто мало полазака на осталим линијама потеза 300.
Думеко и Барбадос да се поделе између потеза 700, никако им не давати цео потез.
Престоничко може на неке поласке потеза 300 и 400 + 501, 505, 505Л, 506 и 507.
Остало све ГСП. 48 и 59 да буду 100% зглоб, 50 у будућности када се реорганизује потез 300 са Устаничке. Не могу Миљаковац, Канарево и Видиковац без зглоба а и шире.