Šta je novo?

Privatni prevoznici

Naopako
1000008746.jpg

Pre manje od sat vremena je pored mene prošla crvena cobra na 604. Ali garažni broj П70184. A pored puta bila nova plava cobra pokvarena. Lasta uskočila kao ispomoć? Šala mala, to je sve isto strela.

I druga ganc nova Cobra, 70593. 70412 uleteo umesto 70369 kom je pala visina.
Што значи да ће Пера за сат времена преуезети тог отокара и раз**бати до краја смене.
Овај матори што га дужи у првој смени га чува као да је његов, буквално кочи скроз на лежећим.

Opet za******* sa linijom 60 na trasi 59. Taman danas pomislih super evo je 59, pisalo i na stajalištu i na autobusu. Ali dok je autobus dolazio do stajališta, promenio je displej u 60 i samo prošao bez stajanja, naravno prazan.​

Ако је струјаш отишао је да се пуни јер они целу смену не могу да издрже са једним пуњењем.

A posto je TP garaza blizu okretnice, ode prazan prijavljen, plati im se kao da su vozili

Струјаши се не пуне у гаражи јер ТП није купио пуњаче. Пуне се на ОМВ-у на Ибарској. Знам да се 1 од та 2 пуни 5-6 сати.
Иначе Напрдњаци послали Отокару на 52.

Poslednja izmena:
Najaci su mi Strelini sa 604, 605 idu uvece oko 6 sipaju gorivo i kasne na polazak po 20 minuta. Toliki prevoznik ne moze da napravi pumpu u garazi kao da privrrmeno vozi.
Ja samo ne razumem zašto imaju potrebu da to rade dok su još na liniji, sa sve putnicima u vozilu.
Dokle ide ta njihova bahatost da neko mora da izlazi iz vozila ili čeka vozilo duže 20 minuta zato što oni neće to da obave kad završe smenu, već u toku iste.

Ja samo ne razumem zašto imaju potrebu da to rade dok su još na liniji, sa sve putnicima u vozilu.
Dokle ide ta njihova bahatost da neko mora da izlazi iz vozila ili čeka vozilo duže 20 minuta zato što oni neće to da obave kad završe smenu, već u toku iste.
Dobro je dok ne krenu sa sve putnicima i autobusom da svraćaju gajbi, da ručaju.

Najaci su mi Strelini sa 604, 605 idu uvece oko 6 sipaju gorivo i kasne na polazak po 20 minuta. Toliki prevoznik ne moze da napravi pumpu u garazi kao da privrrmeno vozi.
Postoji NISova pumpa uz Strelinu garažu, ali se neki vozači odluče da toče na poslednjem pravcu jer na toj pumpi bude haos, čekanje po dva sata da se autobusi iz svih poteza natoče što rezultira produžetak smene.

Па кад би сваки возач после своје смене (ако је то могуће) точио гориво да би овај у другој смени имао. Не би каснио.
Плус има и возила која не иду у гаражу већ се паркирају испред нечије куће

Па кад би сваки возач после своје смене (ако је то могуће) точио гориво да би овај у другој смени имао. Не би каснио.
Плус има и возила која не иду у гаражу већ се паркирају испред нечије куће
Pa kad bi tocili posle svoje smene opet bi kasnili. Nije turaza napravljena za tako nesto. Uglavnom toče ovi koji teraju u Obrenovac jer je Nis u Obrenovcu prepun uveče.

Problem je što često beže poslednji pravac, npr. na 610e u 22.45 iz Jakova da bi se punio u J. Gagarina na Gazpromu, nakon čega upali displej i vozi preostalih par stanica sa putnicima

Vrh