Miroslaves
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 25.08.2015.
- Pohvaljen
- 2.368
Naopako
I druga ganc nova Cobra, 70593. 70412 uleteo umesto 70369 kom je pala visina.По други пут отокар на 307, овог пута 70412, коначно да мало разбије монотонију.
Што значи да ће Пера за сат времена преуезети тог отокара и раз**бати до краја смене.I druga ganc nova Cobra, 70593. 70412 uleteo umesto 70369 kom je pala visina.
Ja samo ne razumem zašto imaju potrebu da to rade dok su još na liniji, sa sve putnicima u vozilu.Najaci su mi Strelini sa 604, 605 idu uvece oko 6 sipaju gorivo i kasne na polazak po 20 minuta. Toliki prevoznik ne moze da napravi pumpu u garazi kao da privrrmeno vozi.
Dobro je dok ne krenu sa sve putnicima i autobusom da svraćaju gajbi, da ručaju.Ja samo ne razumem zašto imaju potrebu da to rade dok su još na liniji, sa sve putnicima u vozilu.
Dokle ide ta njihova bahatost da neko mora da izlazi iz vozila ili čeka vozilo duže 20 minuta zato što oni neće to da obave kad završe smenu, već u toku iste.
Jedan Strelin vozač je pre par nedelja čekao red za bankomat OTP banke na Trgu Branka Radičevića. Ostavio putnike u vozilu na stajalištu, zablokirao stajalište i desnu traku.Dobro je dok ne krenu sa sve putnicima i autobusom da svraćaju gajbi, da ručaju.
Postoji NISova pumpa uz Strelinu garažu, ali se neki vozači odluče da toče na poslednjem pravcu jer na toj pumpi bude haos, čekanje po dva sata da se autobusi iz svih poteza natoče što rezultira produžetak smene.Najaci su mi Strelini sa 604, 605 idu uvece oko 6 sipaju gorivo i kasne na polazak po 20 minuta. Toliki prevoznik ne moze da napravi pumpu u garazi kao da privrrmeno vozi.
Па кад би сваки возач после своје смене (ако је то могуће) точио гориво да би овај у другој смени имао. Не би каснио.Ja samo ne razumem zašto imaju potrebu da to rade dok su još na liniji, sa sve putnicima u vozilu.
Dokle ide ta njihova bahatost da neko mora da izlazi iz vozila ili čeka vozilo duže 20 minuta zato što oni neće to da obave kad završe smenu, već u toku iste.
Pa kad bi tocili posle svoje smene opet bi kasnili. Nije turaza napravljena za tako nesto. Uglavnom toče ovi koji teraju u Obrenovac jer je Nis u Obrenovcu prepun uveče.Па кад би сваки возач после своје смене (ако је то могуће) точио гориво да би овај у другој смени имао. Не би каснио.
Плус има и возила која не иду у гаражу већ се паркирају испред нечије куће
Једино ставити пумпе на окретницама.Pa kad bi tocili posle svoje smene opet bi kasnili. Nije turaza napravljena za tako nesto. Uglavnom toče ovi koji teraju u Obrenovac jer je Nis u Obrenovcu prepun uveče.
Pumpa treba da im stoji u garazi.Једино ставити пумпе на окретницама.