Svaka čast! Ako bih morao da pogađam, ovo je pred smenu.Evo nek me tuže, 4 njihova autobusa u nizu od kojih 3 idu prazna bez displeja, a poslednji prolazi kroz čisto crveno iako je mogao da se zaustavi.
Što ne bi primali, samo moraš da imaš i cpc sertifikat i verovatno te onda odvedu na probnu vožnju, pa ako zadovoljiš, to je to.Дал неко зна дал стрела прима возаче без Ц (само Б и Д) категорије по новом закону или мора Ц?
ТамнаваČiji li je?
Pogledajte prilog 240180
70364 se inače radnim danima isključuje oko 23:35h sa Ustaničke, međutim kako je počeo tamnoputi vozač da ga duži zadnjih dana, za garažu ide sat vremena kasnije, s tim što se polazak redovno završava kad treba.Занимљива ситуација са 307 вечерас, тамнопути возач који је данас дужио аутобус гб 70364 и коме је последњи правац из Винче у 21:45 дошао на терминус Устаничка и уместо да се искључи и оде за гаражу, логично, зато што му је то последњи правац, али не. Тамнопути је сачекао 22:20 и кренуо по реду вожње као да је радни дан али угашен, тачније није био пријављен у систему.
Imaju displejeConecti koji su danas pušteni stoje u Starimportu bar pola godine. Neverovatno da nisu namontirali displeje i vozačke konzole.
Jeste Iveco.Iveco izgleda
Pogledajte prilog 240285
Конекто зглоб, радио је на 73 углавном.Iveco izgleda
Pogledajte prilog 240285
ja mislim da je citaro. Nema šanse da je konekto.Конекто зглоб, радио је на 73 углавном.
ja mislim da je citaro. Nema šanse da je konekto.Конекто зглоб, радио је на 73 углавном.
Jel hibrid?Цитаро* јесте, у брзини сам написао конекто.
Nije start stop, pobrkao si neke stvari, start stop baš imaju pravi hibridi poput onog Volvo hybrida kog je imao Beobus, dok ovi mild hybridi nemaju i njihov hibridni motor je mali (oko 15-20kw) i služi kao ispomoć klasičnom motoru i smanjuje potrošnju gorivaНе постоји хибридно возило у БГ, постоји mild hybrid који служи само за старт стоп систем. Свакако се отима још 15% на томе.
mild hybrid.Опет није прави хибрид и не може се тако назвати.