Који је ово профил сад? Ја сам мислио да је онај претходни прави.
Заборавили лозинку за стариКоји је ово профил сад? Ја сам мислио да је онај претходни прави.
Ne nego se vlasnik prošlog profila pokačio sa ovima iz Strele i batalio je tu priču, pa su našli nove klince da im rade za stranicu.Заборавили лозинку за стари
На зглобу се 4. врата отварају само изнутраOvo je neki novitet na liniji 52.
Pogledajte prilog 237908
Ovde je jedna rečenica odgovor, a zapravo je i ona informativnog karaktera.Stigao odgovor za prijavu Knezevica. Puno napisu, a ne napisu nista.
Statični Copy-paste odgovor. Samo jednom sam dobio odgovor na prijavu Kneževiću od nekog konzorcijuma, gde su naveli da je prijava lažna, pa sad...Stigao odgovor za prijavu Knezevica. Puno napisu, a ne napisu nista.
Moguće.Је л то стрела планира да убаци још које возило на 307?
Видех потпуно нову кобру пуну црнаца на којој пише “обука возача” како се возе по Винчи.
Ne liči mi da je to u pitanju. Oni uglavnom vrše obuke pre nego što treba neku novu liniju da preuzmu. Ovde se možda radi o novoj turi crnaca koje upoznaju sa trasom njihovih linija.Је л то стрела планира да убаци још које возило на 307?
Видех потпуно нову кобру пуну црнаца на којој пише “обука возача” како се возе по Винчи.
Imaju novu turu crnaca koja je počela pre par dana i verovatno ih obučavaju za liniju, pa da po potrebi ulete na 307.Ne liči mi da je to u pitanju. Oni uglavnom vrše obuke pre nego što treba neku novu liniju da preuzmu. Ovde se možda radi o novoj turi crnaca koje upoznaju sa trasom njihovih linija.
U krajnjem slučaju jedino ako imaju u planu da uvedu još neku liniju iz Vinče.
Да је правде тај Ћурдић би отпао на претходном тендеру, као и Луи.E ta ista firma Ćurdić se odlučila na ludački potez. Ofarbali su u vizantijsko plavo otokar P26607 koji nije mlađi od dve godine. Video danas. Očigledno više nemaju kapacitete za kupovinu još novih vozila i kakvi su sa održavanjem, sledi im postepena propast. I opet će se izvući za nepoštovanje potpisanih ugovora.
Retko kad se može videti potpuno električna linija 79 u nekim danima. Priče o ekologiji i e-vozilima mi nemaju smisla kad imamo proces automobilizacije centra i svih delova grada.
Tako ispaštaju i gradski prevoz i pešaci.
Što Knežević i Transprodukt da ostanu. Verovatno što više voze vazduh, no ljude.Остали Барбадос, МТ, ТП, Кнежевић (дотерати возаче), Сага, Думеко и Престо да остану. Линије распоредити по принципу 99% ГСП, а оних 1% на све приватнике који остају.
Otišao na okretnicu, odmorio krug i nastavio dalje...Knezevic i transprodukt dve katastrofe, samo voze prazni i laziraju. Danas crnja na 57 u R.Mitrovica stao rekao da je pokvaren, promenio displej u 55 i otisao