НеŠta ja to čujem da LDM i C&LC uzimaju potez 600 od Strele. Zašto?
То је патка, важи да ће Стрела дати некоме своје потезе.Šta ja to čujem da LDM i C&LC uzimaju potez 600 od Strele. Zašto?
Logično, evo dobiše Lastu bukvalno za džabe, tj za 7 puta manju cenu nego što realno vredi. Za 11 milki ceo prigrad, sve garaže, prevoz radnika, turistička, ugovoreni prevoz.Неће сигурно дати најпрофитабилнији потез. Њима је свакако стало само и искључиво до пара.
Zar nije Linea bila jedan od boljih prevoznika?Isto važi i za lineu na 33. Tako je užasna... Pre neki dan 7 za redom u Kumodražu nakon 40 minuta čekanja radnim danom. Nemam više reči za njih
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Evo juče nas vozac 70115 na 52 bahat psuje i dere se na ženu što su treća vrata ostala otvorena a on kao na reliju hoće da krene sa stanice krrće sa otvorenim vratima pa nabada kočnicu,ona je uredno spolja stisnula dugme i ušla a on napred drnda ono dugme za pustanje signala,Niko mu nije kriv sto njegov šef nabavlja neadekvatna vozila za Beograd i za frekvente linije poput 52 i 88 sa otvranjem vratera na taster,pa su sada našli rešenje i svako dugme polepili crnom izolirkom i selotejpom.Krajnje je vreme da Strela poradi sa vozačima malo i uvede neku selekciju, ovo više nema smisla.
Pre neki dan, neki naš vozač na 607 sve vreme vozi sa jednom rukom, u drugoj drži brojanicu, ne ispušta je. Izmišlja da su druga vrata pokvarena itd...
Hajde i to, nego u Požeškoj zagradio iz čista mira 87A na stajalištu i ne želi da ga pusti, to mu neka igra izgleda.
Što je najgore ne vozi loše, čuva Citara od rupa, ali kao da mu nisu sve na broju.
I što je interesantno, imaju dosta takvih domaćih koji relativno nisu loši drajveri, ali psihički i inteligentno baš i nisu na nekom zavidnom nivou, kontam da su to tipovi sa logistike, ovi što su pali psiho test u GSP-u itd itd..
Koje je beše to vozilo od kako Ćurdić ne drži 35 sam zaboravio garažni brojeve svih njihovih vozila
To je maz 203, jednostavno toliko jeKoje je beše to vozilo od kako Ćurdić ne drži 35 sam zaboravio garažni brojeve svih njihovih vozila
Taj MAZ je bio na 20 pre oko dve nedelje, a na 79 mi je već potpuno normalno postalo da saobraćaju dizelaši. Očigledno im se gleda kroz prste po pitanju električnih vozila kao i Streli onda sa kašnjenjem po pitanju preuzimanja linija.To je maz 203, jednostavno toliko je
e-otokara bilo nedostupno da su morali nešto da izbace. Ili je možda njihov problem što nisu ukodirali za nov plavi otokar p2xxxx, mada ne verujem u to. Samo znam za p26623 kao najnoviji.
Već više meseci krše ugovor o obaveznim električnim vozilima. Džabe prijave, Ćurdić kao da ima više Hindusa nego domaćih vozača ili mi se čini.
Bukvalno danas radi Maz na 20, a juče su bili Mazovi i na 20 i 79. Bukvalno svakodnevno su na tim linijama.Taj MAZ je bio na 20 pre oko dve nedelje, a na 79 mi je već potpuno normalno postalo da saobraćaju dizelaši. Očigledno im se gleda kroz prste po pitanju električnih vozila kao i Streli onda sa kašnjenjem po pitanju preuzimanja linija.
Što se vozača tiče, takav utisak imam i ja i to ne samo za njega, već i za Banbus. Inače sam čuo da dosta vozača u Ćurdiću navodno radi na crno.
Kad će više stati ovo bahaćenje Lui Travela,juče 48ice nije bilo 50 min,da bi 7 njih doslo na autokomandu…Stalno se kreću po 2-3 u konvojima,dokle višeeee!!!
Koliko su prijavljivali Transprodukt na 57 i šta se desilo? Naravno ništa, jer im ne možeš ništa.Kada shvatite da je potrebno da vreme koje potrošite na kuknjavuu po društvenim mrežama identično potrošenom na prijavljivanje nerealizovanih polazaka i svih drugih nepravilnosti kada se dese.
Ako nisi uporan u prijavljivanju i pravljenju pritiska, ništa se neće ni promeniti.