Šta je novo?

Privatni prevoznici

Предпостављам да се опет ради о возачу 70369.

Prilozi

• IMG_1266.png
    IMG_1266.png
    122,5 KB · Pregleda: 287
Verovatno, a taman se unormalio u poslednjih desetak dana i počeo bolje da vozi, ali se onda vratio u stari mod
Тај човек је непредвидив јако, а јесте се поправио у задње време. У минут је кретао са почетних стајалишта.

Što je najgore bila je priča o ovome. Ako ne uđe sad ućiće sledeće godine.
Baš to, vrlo lako će šala moći da se pretvori u stvarnost. Potpuno je jasno u kom smeru ide JGSP, nabavke novih vozila nemaju ni na vidiku, a ova postojeća su stara i istrošena, mnoga rade preko 20 godina. Njima bi donacija naših Solarisa došla savršeno jer imaju ogroman manjak zglobova.

Baš to, vrlo lako će šala moći da se pretvori u stvarnost. Potpuno je jasno u kom smeru ide JGSP, nabavke novih vozila nemaju ni na vidiku, a ova postojeća su stara i istrošena, mnoga rade preko 20 godina. Njima bi donacija naših Solarisa došla savršeno jer imaju ogroman manjak zglobova.
Зато што мрзе Икарбус и мењају возила стара 18 година - возилима старим 18 година.

Зато што мрзе Икарбус и мењају возила стара 18 година - возилима старим 18 година.
Posekli Ikarbuse IK 103 i 201 iz 2005 koji su bili odlični i zadržali Neobus starudije iz 90ih. Ik 218N su već kante i ako su ih posekli, Al da nabaviš Hess iz 2008 je smejurija i čista kombinacija jer imaš gomilu autobusa po zapadu, a da su stara 10 i manje godina.

Moraće da se unormali jer žalbi ima i od putnika i od drugih vozača sa 307 već duže vreme. Lično sam osetio par puta da je pio. Ako ovako nastavi, otkaz mu nije daleko.
Možda mu i ja budem rekao jednom prilikom jer sam dobar sa njim i stvarno je ovako okej za priču i nikad me nije ugrozio u vožnji za nekoliko meseci, a od svih vozača mi najčešće on naiđe.

U Strelinim autobusima primecujem neke nove ekrane iznad vozaca, jel neko zna sta je to. Pise brzina i vreme i jos neke stvari.
20250406_170856.jpg

Vrh