Gargamel
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 09.08.2024.
- Pohvaljen
- 432
Слажем се, нити његовом инстаграму byconectoНе веровати члану Тома ни за шта.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Слажем се, нити његовом инстаграму byconectoНе веровати члану Тома ни за шта.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Verovatno, a taman se unormalio u poslednjih desetak dana i počeo bolje da vozi, ali se onda vratio u stari modПредпостављам да се опет ради о возачу 70369.
Тај човек је непредвидив јако, а јесте се поправио у задње време. У минут је кретао са почетних стајалишта.Verovatno, a taman se unormalio u poslednjih desetak dana i počeo bolje da vozi, ali se onda vratio u stari mod
Što je najgore bila je priča o ovome. Ako ne uđe sad ućiće sledeće godine.
Baš to, vrlo lako će šala moći da se pretvori u stvarnost. Potpuno je jasno u kom smeru ide JGSP, nabavke novih vozila nemaju ni na vidiku, a ova postojeća su stara i istrošena, mnoga rade preko 20 godina. Njima bi donacija naših Solarisa došla savršeno jer imaju ogroman manjak zglobova.Što je najgore bila je priča o ovome. Ako ne uđe sad ućiće sledeće godine.
Moraće da se unormali jer žalbi ima i od putnika i od drugih vozača sa 307 već duže vreme. Lično sam osetio par puta da je pio. Ako ovako nastavi, otkaz mu nije daleko.Verovatno, a taman se unormalio u poslednjih desetak dana i počeo bolje da vozi, ali se onda vratio u stari mod
Зато што мрзе Икарбус и мењају возила стара 18 година - возилима старим 18 година.Baš to, vrlo lako će šala moći da se pretvori u stvarnost. Potpuno je jasno u kom smeru ide JGSP, nabavke novih vozila nemaju ni na vidiku, a ova postojeća su stara i istrošena, mnoga rade preko 20 godina. Njima bi donacija naših Solarisa došla savršeno jer imaju ogroman manjak zglobova.
Posekli Ikarbuse IK 103 i 201 iz 2005 koji su bili odlični i zadržali Neobus starudije iz 90ih. Ik 218N su već kante i ako su ih posekli, Al da nabaviš Hess iz 2008 je smejurija i čista kombinacija jer imaš gomilu autobusa po zapadu, a da su stara 10 i manje godina.Зато што мрзе Икарбус и мењају возила стара 18 година - возилима старим 18 година.
Moraće da se unormali jer žalbi ima i od putnika i od drugih vozača sa 307 već duže vreme. Lično sam osetio par puta da je pio. Ako ovako nastavi, otkaz mu nije daleko.
Možda mu i ja budem rekao jednom prilikom jer sam dobar sa njim i stvarno je ovako okej za priču i nikad me nije ugrozio u vožnji za nekoliko meseci, a od svih vozača mi najčešće on naiđe.Moraće da se unormali jer žalbi ima i od putnika i od drugih vozača sa 307 već duže vreme. Lično sam osetio par puta da je pio. Ako ovako nastavi, otkaz mu nije daleko.