BpbD
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 01.05.2022.
- Pohvaljen
- 387
Štednja na maksimum rucni menjačNovi inturo na 860MV
Pogledajte prilog 231063
Štednja na maksimum rucni menjačNovi inturo na 860MV
Pogledajte prilog 231063
Na conectu samo zamena stakla,nije ni ulubljen ispoliraju ga i eto ga.Citaru verovatno isto par ogrebotina dok je crveni conecto solidno oštećen napred.šteta za Citara.
I njihovo nametanje sa otvaranjima vrata na taster i citaro idalje nema spoljno dugme za četvrta vrata.К*таро који је набавила СНСтрела је најјефтинији у европи, па ни европски нису толико јефтини. Само вам се мажу очи како је то неки квалитет а није.
Послато са Mi 9T помоћу Тапатока
Pa prigradski bus ajde i da ide sa ručnim menjačem. Problem je kad uzmu čisto gradski kombi sa pomenutim. Mada uvek bi pre izabrao automatski menjač i kao putnik, jer ne zavisiš od umeća vozača, u smislu cimanja ili baš sporog starta.Štednja na maksimum rucni menjač
Шта те то чуди сви су исти по том питању и данас је у сред шпица у 4 поподне ГСП-ов Соларис 3017 возио празан пријављен на 95, а пре њега су биле 2 БМЦ кантурине које су ишле 95Л до Ушћа само.P26211 SE VOZI PRAZAN TRASOM
Није ти ово форум за те ствари и престани са спамовањем на свакој теми.
Ма шта је то за њих има да увезу 500 црнацаZnate li koliko im vozača treba za sve te linije? Niko iz Laste neće kod njih
Tako je, ugovor je sporazumno raskinut da bi sve članice mogle ponovo da se prijave, pa i Lasta. Poenta cele priče je da će iz ove priče Strela dobiti više novca, a uz to će dobiti i nove linije poput 492 i uz sve to mogu da pojačaju linije poteza 600 i da tako preraspodele sva vozila. Do maja im stiže još 30ak zglobova, taman za ovaj novi ugovor, gde će onda sa ovih postojećih linija zameniti solo vozila zglobovima, a te solo prebaciti na prigrad.Znate li koliko im vozača treba za sve te linije? Niko iz Laste neće kod njih
Ma nema od toga ništa, neće dati potez 600 ni u ludilu. Pre mogu da zamislim Gsp na Lastinim linijama, nego da Strela vrati potez 600.Realno, previše su linija oteli, red bi bio nešto da se vrati. Ja sam tipovao na 33, 48, 57 i još neke na kojima pišete da je katastrofalna situacija.