Šta je novo?

Privatni prevoznici

ne znam da li ga je bilo dosad-cvrcov "plavi" (mada ovo više nije plavo) BMC
IMG_20250123_214453.jpg
IMG_20250123_214458.jpg

Ovaj transprodukt zaista nema granice... 8 vozila za redom a mi, čekaj pola sata. Da nije neka blokada? Ako je to onda opravdano.

Prilozi

• Screenshot_20250124_190220.jpg
    Screenshot_20250124_190220.jpg
    57,5 KB · Pregleda: 183
Poslednja izmena:
Jel mi se čini, ili nešto nisam primetio autobuse Strele na mitingu, šta se desilo?

Lui Travel je danas odlučio da se igra pogadjanja sa Beogradjanima,de je poslao BMC a 26417 bez uključenog displeja,da bi ljudi pogadjali koja je linija i učili da prepoznaju po prevozniku koji im bus dolazi.Lepo je to od njih ali ima mnogo ljudi koje to ne interesuje….

Lekon otisao u Tursku po nove buseve, uzece i zglobove. Prica se da dobijaju 78

sve je to rekla kazala. Lekon je ugašen koliko znam. Lepo bi bilo da je istina.
Ne bi bilo lepo ako uzimaju Bmc krševe. Ova sekta ne namerava da stane sa otimanjem linija Gsp-a, bez 18 i 78 je Zemun definitivno svoje odsvirao za sva vremena i može slobodno da se stavi katanac na pogon. Ako bude tendera, biće tu još linija uz te dve koje će uzeti i dati privatnicima.

Ne bi bilo lepo ako uzimaju Bmc krševe. Ova sekta ne namerava da stane sa otimanjem linija Gsp-a, bez 18 i 78 je Zemun definitivno svoje odsvirao za sva vremena i može slobodno da se stavi katanac na pogon. Ako bude tendera, biće tu još linija uz te dve koje će uzeti i dati privatnicima.
Верујем да ће током ове 2025. године Стрела преотети још линија од ГСП-а питање је само које.

Vrh