Boli ih uvo za slabovide i gluvoneme, to se videlo još kad je ukinuta bus logic najava, a novu već godinu dana nisu u stanju da odrade kako treba.A linija prolazi pored škole za učenike sa oštećenim vidom, toliko o inkluziji ugroženih kategorija u društvu.
Da sam gradonačelnik Streli bi letela glava za solo autobus, jer zbog gužvi slabovide osobe se teže snalaze i kreću u autobusu, a Shit Logicu bi letela glava za nedostatak najave.
Гаражни број је једини правилан израз. Конто = рачун на италијанском.Zglobni Citaro prve generacije, konto D001, na obuci vozača na trasi 56.
Свакако неправилан и погрешан израз за ГБ.U stvari to je Direkcijski broj u Nišu, nešto slično kao u Beogradu sa П.
NE je batalio garažne na gradsko / prigradskom saobraćaju koji je pod ugovorom sa Gradom, dok ih Lasta i Strela u Nišu imaju.
Što se trenutnog stanja vozila tiče i jesu ok, među boljima su, ali lično mislim da održavanje nije idealno, pošto ima dosta isuzua kojima fale sedišta, a ima i po koji da je rastrešen, svakako moje mišljenje.Iskreno ,što se tiče gradskog prevoza kod privatnika,po mom mišljenju je Knežević ,jedna od najboljih firmi.... Takodje imaju dobro održavanje vozila...
Slažem se naravno,iskreno drago mi je što su uzeli sad i otokareŠto se trenutnog stanja vozila tiče i jesu ok, među boljima su, ali lično mislim da održavanje nije idealno, pošto ima dosta isuzua kojima fale sedišta, a ima i po koji da je rastrešen, svakako moje mišljenje.
Znaš li možda kojim slučajem da li ćemo gledati Liaze idalje ili će ih upokojitiSlažem se naravno,iskreno drago mi je što su uzeli sad i otokare