Ne zna se ko koga muci u psihu oko informacija.A ko zna...mozda i Strela potpisala tajanstveno ugovor sa Opovom i Zrenjaninom,a da javnost ne zna.Pa jel vidite ljudi,umesto privatnik na 48 kako receno voze Gspovi solo bmc i higer.Ovo sto sve mi cujemo moze biti samo tracarenje.Navodno voze do Utorka u Čentu, nisam našao za Opovo, ali verovatno je ista priča.
Sada mi nije jasni, ako Strela ulazi redovno u selo danas, šta je problem da to uradi na dalje?
Pogledajte prilog 210269
Pogledajte prilog 210261
Iveco на 105Л
GSP ne bira autobuse nego gradonačelnik, ali pošto nam je šupljoglavac koji u autobus ušao nije na čelu grada onda naravno da će uzimati turske krševe, jer mu se može.Drago mi je zbog tih ljudi, svako zaslužuje dobar prevoz a ne kante.
Na žalost, u GSPu se gleda samo na novac, a i kada imaju prilike da uzmu nešto bolje, oni za*ebu
Da li će se opametiti? Ne verujem.
Primer : uzmu solo BMC, on kanta... Oni onda koju godinu kasnije uzimaju i zglob, umesto da kažu, aha zez smo se, nećemo ponavljati istu grešku
Pa je*******iga, kako covek drukcije da zaradi pare ako ne radi mutno po babu i po stricevimaGSP ne bira autobuse nego gradonačelnik, ali pošto nam je šupljoglavac koji u autobus ušao nije na čelu grada onda naravno da će uzimati turske krševe, jer mu se može.
Da, a oni nevini ko goblenGSP ne bira autobuse nego gradonačelnik, ali pošto nam je šupljoglavac koji u autobus ušao nije na čelu grada onda naravno da će uzimati turske krševe, jer mu se može.
Kažu 16.09....i kod mene isto na 52....Је л се зна када ће стрела узети 307?
Kada bude primopredaja svih linija, a ocekuje se da će biti 15-16.9.Је л се зна када ће стрела узети 307?
Moguće za prevoz radnika jer sam čuo od jednog vozača da će imati obezbeđen prevozI oni Territi su iz nekog razloga za Strelu, a ne za Lastru, ili će na neki prevoz radnika ili su ih uzeli za jeftine pare.
Ipak će na liniju, verovatno na 860, viđen je 70406 na obuci na trasi 860.Moguće za prevoz radnika jer sam čuo od jednog vozača da će imati obezbeđen prevoz