Da ali u Govnavinim uvek fali po 5-6 sedišta.Sedni pa vidi razliku, mnogo su čistiji, izgledaju bolje i mnogo bolje vuku Tamnavini liazi, dok unacopovi na uzbrdicama idu 2kmh
Liazi su najbolji autobusi ikad, superiorni u odnosu na zapadnjake u svemu! Toliko su sofisticirani da dolaze sa fabrički ugrađenim libelama!
Лудака и Банета си заборавио.Тамнава, Унакоп и ЦЛЦ (или како већ). не зна се чији су бусеви у горем стању
Лудака и Банета си заборавио.
3,4 klizna,uzet kao sajamski primerak,ima cini mi se oko 6000km.Za dalju nabavku ne znam kako ce,znam da ce da stigne jos Manova i neke Scanie solo.Da, tim pre što se ne istične svojom kolor šemom.
Btw. jel to mene oči varaju ili su samo treća i četvrta vrata klizna? Klizna imaju zaptivnu gumu sa svih strana i dugmad na sredini ali nemaju šipke, dok okretna imaju šipke a nemaju velike gume i dugmad što se može videti na primerima Barselone i Marburga.
Takođe jel ovo polovnjak ili lager pošto osim čudne konfiguracije vrata (treba da osim trećih i četvrtih ima i druga, samo druga, druga i treća a ne četvrta ili sva klizna, dakle sve osim samo zadnjih kliznih) ni krov nije krem nego senf-žut.
Mislim da ih samo isprobavaju pre moguće serijske nabavke.