prostorni planer
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.06.2010.
- Pohvaljen
- 4.664
Ne bih se slozio sa zakljuccima da su ljudi ovde krivi. Kriv je grad, koji je izparcelisao taj deo izgradio ulice i ponudio parcele investitorima. Moja sestra je kupila tu stan pre godinu dana. Sve zgrade u koje je ulazila su imale gradjevinsku dozvolu i stan je kupila na kredit. Znaci prica o divljoj gradnji ne stoji. Svi incestitori su joj pokazivali planove da ce u naselju biti skola, vrtic i nova okretnica 18ce. Prica je ista kako je grad obecao novu ulicu iz pravca ulice gde ide 20 i novu okretnicu. Pricajuci sa komsijama koji zive tu 6-7 godina i njima je servirana ta prica. Trenutno se gradi u naselju preko 1000 stanova i svi ti investitori poato idu preko banaka imaju potvrde sa su platili uredjenje gradjevinskog zemljista, a sta je grad uredio tim parama, nista...
Sto se tice same te ulice nije tako uska kao sto deluje na slici. Isao sam kod nje barem 15 puta i mimoilazite se sa drugim vozilom bez zaustavljanja. Takodje posto se gradi trenutno toliko zgrada avakodnevno tuda prolaze desetine kamiona, miksera, beton pumpi i mimoilaze se sa 26L. Najveci problem je nastao kada je lasta iskljucena sa 26 L koja je koristila isuzu minibuse od 30 sedista a privatnici su usli sa kombijima, umesto npr tih iveko minibusa ili one akie sa A1. Mislim da je jedino resenje do gradnje novih ulica staviti neke vece kombije. Kada mogu ti silni kamioni da prolaze moze i on. Pa eto na slici imate veliki smecarski kamion.
Sto se tice same te ulice nije tako uska kao sto deluje na slici. Isao sam kod nje barem 15 puta i mimoilazite se sa drugim vozilom bez zaustavljanja. Takodje posto se gradi trenutno toliko zgrada avakodnevno tuda prolaze desetine kamiona, miksera, beton pumpi i mimoilaze se sa 26L. Najveci problem je nastao kada je lasta iskljucena sa 26 L koja je koristila isuzu minibuse od 30 sedista a privatnici su usli sa kombijima, umesto npr tih iveko minibusa ili one akie sa A1. Mislim da je jedino resenje do gradnje novih ulica staviti neke vece kombije. Kada mogu ti silni kamioni da prolaze moze i on. Pa eto na slici imate veliki smecarski kamion.