100 puta do sada sam spominjao poslednji polazak linije 68 iz Bloka 70 kada vozi Klošar (Šumaher) sa P41613, prevoznik Tamnava trans. Uvek sam se vozio od mene do Zelenog venca i jedino što sam tada mogao da primetim je da kreće ranije, da vozi mnogo preko ograničenja, da skreće sa trase. No, pre par nedelja se namestilo da se drugar i ja provozamo od Bloka 70 do Zelenog venca i hronološki to je išlo ovako:
Iz Bloka 70 kreće u 22:32 (može se podneti).
Staje na prvoj stanici u Gandijevoj da izađu neki ljudi koji su se vozili jednu stanicu.
Skreće u Jurija Gagarina i odmah prelazi u srednju traku preskočivši stanicu Gandijeva iako je bilo dosta ljudi na stanici. Na našu dreku da nije stao na stanicu, dobijamo odgovor da ga boli k...c.
Nastavljamo glasno prozivanje Klošara koji potom ipak staje kod Kineza i kad skrene u O. brigada.
Kod Extra centra prelazi na debelo crveno (nije se tek uključilo) i prolazi stanicu kod Tehničke škole, ali se bar udostojio da uspori da vidi jel neko hoće da uđe.
Nakon toga prelazi na crveno raskrsnicu sa Đorđa Stanojevića, čim se za pešake uključilo crveno.
Preskače stanicu kod Bloka 38 iako mu je jedan dečko mahao da stane. Naša dreka nije mnogo pomogla.
Staje kod Crkve i kod Merkatora. Kod Merkatora smo rešili da ga malo zadržimo, pa je drugar koji je izlazio prilično dugo to radio.
Kod Arene je bilo ljudi, udostojio se da bar uspori i kad je video da niko neće, produžio je dalje.
Posle mu se uvalio EKO 1 ispred, prešišao ga je u Milentija Popovića, tako da od Merkatora nije stao nigde do Zelenog venca.
Vozio je prilično brzo, mada ne kako ume i non stop je gledao u nas, pošto smo nastavili da ga pljujemo.
Više nema koji broj nisam zvao, gde ga nisam prijavio. Ovaj bezobrazluk traje već godinu i po dana. Ostalo je još lično da odem u preduzeće. Ili da se nadam da će već jednom naleteti na nekog sa kratkim živcima.