Što bi rekla legendarna rečenica: "I tata bi sine.".Ima krajnje "zanimljive objave" na nalogu, zato sam hteo da proverim, predstavlja se kao direktor mehanike u Kosmaju.
Hvala.
Kad već izmišlja i folira, mogao je baš i da bolje smisli svoju funkciju i radno mesto. Aj što to radno mesto ne postoji u firmi, nego i zvuči nedefinisano i glupo.Ima krajnje "zanimljive objave" na nalogu, zato sam hteo da proverim, predstavlja se kao direktor mehanike u Kosmaju.
Hvala.
gledam i ne mogu da se nagledam. Još kad makar ne bi grejala na plus 25Pogledajte prilog 196593
Čudo čist čist bus na 511
Verovatno je u pitanju Dumeco, oni imaju najčistije autobuse u gradu.Pogledajte prilog 196593
Čudo čist čist bus na 511
Iskreno, samo da ne smrdi na gorivo/ulje i da ne greje leti. Sve ostalo je poklon.Uskoro i kod nas
Сад кад се шлогирам кад оду за 511Trebalo bi da su za C&LC.
Апсолутно! Оно је само питање где ће да се поквари запали, не кад.Bolje novi BMC nego oni leševi što voze po toj liniji.
Za par godina će biti isti kao ovi MazoviBolje novi BMC nego oni leševi što voze po toj liniji.
Danas ih video i pomislih da su to pokvareni gsp-ovi busevi.Svakako dobro je osveženje, tih 5 BMC stoje ovih dana u Mašinoprometu, mislim da nema za koga drugog da budu sem za C&LC.