Šta je novo?

Privatni prevoznici

marrecar":265gomj0 je napisao(la):
Nema šta 401 da traži u Savskoj. Ne verujem da je zbog taksista uopšte preusmerena da ide tuda negde, nema nikakve logike. Niti je privatnik, pogotovo ne zglobni bus, na toj liniji. Ovo je sigurno neka greška vozača, odnosno prevoznika.
Moguće da je greška na displeju. Jednom je na saginom mazu pisalo 307 Ustanička, ali ja sam znao da je 309 i ušao sam. Ljudi su se pogubili kad su shvatili da ide pravo ka Cvetkovoj Pijaci

Послато са Mi 9 SE помоћу Тапатока

Nije radio na liniji 401, već je u pitanju displej. I ranije je na nekim vozilima ovog tipa bilo takvih grešaka na displeju. Do sada sam pored 401-ce viđao i brojeve 47, 503, 504 i 521 :)

Zašto ih ne šalju i na 50. Bili su tu možda prve dve nedelje nakon što su stigli

Зато што једино Лиаз 5256 може ту да обави посао како треба. Стварно не знам шта ће бити са 50 и оноликим гужвама када се расходују ти Лиази, а већ су при крају. Не знам које их возило може адекватно заменити.

МАЗ ради ових дана на 50, стварно не знам зашто једва има нископодних тамо.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

P42703

JFagvvC.jpg

Једна из сеоског насеља Ресник. Не ваља ништа ал ајде
84ca9f8513550f39ad14f5eaf474fe53.jpg

OTET AUTOBUS NA LINIJI 59: Mladić tokom protesta taksista seo za volan, pa se sa putnicima vozio od Autokomande do Vidikovca

JEDAN mladić, prema nezvaničnim informacijama maloletnik, u ponedeljak u popodnevnim satima, u toku taksi blokade, ukrao je autobus na liniji 59, koji drži Konzorcijum privatnih prevoznika, i njime se vozio od Autokomande do Vidikovca.

Kako nezvanično saznajemo, vozači su brzo primetili da autobusa nema, pozvali su policiju i kradljivac je uhvaćen. O ovom propustu vozača na liniji 59 niko nije želeo da priča, sem da potvrdi da se zaista dogodio. Ali, prema nekim informacijama, reč je o dečku koji je poznat šoferima, odnosno koji "voli da se druži i priča sa vozačima javnog prevoza".

- Nedaleko od stadiona Crvene zvezde video sam parkiran autobus 59. Malo sam se iznenadio što je parkiran, ali opet i nije bilo previše čudno, jer su sve linije bile poremećene zbog protesta. Ali, čudno mi je bilo kada sam isti taj autobus, za koji znam ko mu je šofer, video kako me obilazi kod "Dragiše Mišovića". Za njegovim volanom nije bio kolega, nego taj mladić - naveo je za "Politiku" vozač autobusa koji je želeo da ostane anoniman.

Ubrzo posle toga alarmirane su druge kolege. Tada je, kako saznajemo, pozvana policija, a momak je uhvaćen na Vidikovcu.

Ne zna se tačno koliko osoba je u trenutku krađe autobusa bilo u njemu jer su kružile različite informacije, od toga da je bila samo jedna starija žena do toga da je bilo nekoliko vršnjaka maloletnog kradljivca.

Sve je, na sreću, završeno bez ozbiljnijih posledica, pogotovo ako je tačna informacija da je za volanom bio mladić bez vozačke dozvole!

izvor: Novosti

Da nije onaj jedan od braće Trifunović...isto to je radio i devedesetih... :D

Daxara":e0em0lel je napisao(la):
Đole, ti li si??

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Нисам малолетан тако да нисам :D

Нека Ћурдићева 79-ка (МАЗ 103) јутрос чукнула комби у Цвијићевој у смеру ка Миријеву... ГБ непознат.

Bonvivan":1wp6ysh1 je napisao(la):
https://www.blic.rs/vesti/beograd/karambol-na-kanarevom-brdu-autobus-gradskog-prevoza-na-liniji-42-sinoc-bacao-kola-na/mzx5lf9
Šta je sad u pitanju? Vidi se da je Otokar,nije Temsa,ali opet je turčin. Naslagao ih ko drva za ogrev.
Ja mislim da je Guleriuz Cobra

Mislim da grešiš,pogledaj rukohvate na vratima i oblik prednjih svetala

Otokar je sa 42, Cobre imaju ravne rukohvate i nisam kod njih vidjao onakva vrata kod vozača. Vidi se na vratima dole da piše Lui travel..

U pitanju je Lui Travel-ov otokar П41923 odnosno 021. Priča se da je vozač zaspao za volanom, tj. da nije turaža u pitanju.

Koliko li je mučenik radio, kad je zaspao u gradu? Ako je to tačno, strašno je.

Treba kazniti kompanije koje teraju radnike na prekovremeni rad.

branik":2oe8skur je napisao(la):
Koliko li je mučenik radio, kad je zaspao u gradu? Ako je to tačno, strašno je.
14-15 сати јер они цепају 9-10 сати дневне и касније раде ноћне линије за 280 по сату.

Шта да се ради, тако је како је. Банетови цепају 13 ма милина.

Vrh