Šta je novo?

Prijepolje

Nažalost, cveta i nelegalna gradnja. To je javna tajna, postoji bar 10 nelegalnih gradilišta, koja nastavljaju da rade.

Da li treba komentarisati čoveka koji kaže da nam ne trebaju zelene površine u novom delu grada, da je čak ukinuta jedna ulica u novom delu grada, koji je jedini ravan i nije izgrađen (zamislite paradoks da imate neizgrađen i ravan deo grada i vi napravite slepu ulicu🤣), da se neće graditi objekti javne namene, već samo privatni objekti.

A lik je završio geografski fakultet, još neki smer prostorni planer. I kao takav hoće da ukine sve što je doneto PDR-om...

Ovaj PDR je donet 2018.g. i bilo je već par izmena, a sada je potreban novi PDR u skladu sa sadašnjim potrebama grada. Ja neću da citiram šta je tačno rečeno, jer svako to može da vidi na gornjem snimku.

Požar na Kamenoj gori gase helikopteri, ima li nekih poznatih vikendica gore,obzirom da par km u Priboju požar gase lokalni komunalci peti dan?

Od našeg predsednika, između ostalih.

Tužno je što se deponija i šuma kod Priboja ne gase helikopterima, potpeć je na 5s odatle za uzimanje vode. Pada mi na pamet da je svesno pušten požar na šumu, jer će tuda ići cevi za reverzibilnu elektranu, ali i novi put Priboj - Prijepolje, pa da olakša. Priboj se bukvalno davi u dimu

Biće i rekonstrukcija tvrdjave Mileševac na visokoj steni nedaleko od manastira Mileševo.
1000006866.jpg

Poslednja izmena:
Ovaj PDR je donet 2018.g. i bilo je već par izmena, a sada je potreban novi PDR u skladu sa sadašnjim potrebama grada. Ja neću da citiram šta je tačno rečeno, jer svako to može da vidi na gornjem snimku.

Jaki planovi jos jaci planeri st***

Vrh