Šta je novo?

Prijepolje

Kada sam pre 16mes otvorio ovu temu rešio sam da pratim desetak projekata u Prijepolju koji su bitni i za posetioce, a ne samo za meštane. Od tada su neki završeni, drugi se završavaju, a za neke se radi dokumentacija. To je prilično dobar posao u odnosu i na veće gradove, pa da pobrojim te projekte koje pratim :

- Završeni : regulacija reke Mileševke 5km, ulica Ćirkova od 500m, sportski tereni i parking u naselju Stadion, kružni tok u Kolovratu.
- Radovi u toku : šetalište 500m pored Mileševke i market "Lidl"
- U pripremi : put 6km do manastira Mileševa, ulica u centru 300m sa 100 parking mesta, ulica oko 1.000m od kružnog toka u Kolovratu do Pljevaljske petlje, rekonstrukcija Sahat kule i izgradnja novog Visećeg mosta.

Sve ove projekte je pomogla ili će pomoći država, a opština samo mora da spremi dokumentaciju i konkuriše za sretstva.Očekujem da ove godine projekti u izgradnji budu završeni i da počne izgradnje većine planiranih projekata.

Poslednja izmena:
Za meštane i prolaznike je mnogo značajniji ovaj novi kružni tok od neke "svemirske stanice" jer će ga mnogo češće koristiti u 21.veku. Sada je na redu ulica preko 1,2km od kružnog toka do Pljevaljske petlje.
1000004691.jpg

Poslednja izmena:
Помаже Бог форумаши да ли неко нешто зна у вези овог тунела?
Screenshot_20250225_180652.jpg
Screenshot_20250225_180541.jpg
Screenshot_20250225_180422.jpg

Veoma važna informacija, odakle je mapa i od kad?

Inače, po lokaciji mi liči na hidroelektranu zbog koje se pre 15 godina štrajkovalo.

Edit: prostorni plan opštine Prijepolje pretpostavljam? Istu mapu sam našao tamo

Au brate, ovaj je sad ovde....na svakoj temi po jedan "naslovi.net" kad sad procvetate.... hahahahahahahahhaha
P.S.znate na koga mislim

1000005143.jpg

Poslednja izmena:
Vrh