Možda je samo "izmešten" ili privremeno preusmeren saobraćaj dok ne bude završen kružni tok u Kolovratu
Google nije izvor jedini informacija. Dragane, morate da prihvatite činjenice, to Vam jako teško ide. Navedite bilo šta što nije tačno što sam izrekao, i koji je moj lični motiv da lažem da to nije državni put?
Evo i objašnjenja:
Put za Jabuku (državni), sada izbegava Kolovrat i vožnju kroz gušće naseljeno naselje, već se (iz pravca Prijepolja) ide na petlju u naselju Suhodo/Suvodo, posle Ivanjskog mosta (koju isto zovu Pljevaljska, kao i petlju na samoj Jabuci), pa se vrati nazad kroz Suhodo, pređe preko mostića, pa pored skretanja za Ratajsku, ka petlji na Jabuci i ode preko nadvožnjaka.
Uostalom, rekao sam i da je do pre 2-3 godine to bio državni put. Naravno, i dalje se može proći tuda, ali to je sada opštinski put i opština je nadležna za njeno održavanje, te tranzit nije predviđen da ide tuda. Planira se (nadam se) i rekonstrukcija tog puta, kako je
@KrCan rekao, prepunog rupa, šahti, gde se vozi čas levom, čas desnom stranom puta. Nažalost, ništa ni od ove godine.
Evo jedan dokaz za izrečeno, od 11:47:
Drugi dokaz je izjava predsednika opštine, pošto samo njemu verujete, gde kaže:
Sanacija ulice Ljubiša Miodragović
Na današnjoj sednici prijepoljskog parlamenta za razrešenje sada bivšeg predsednika Vladimira Babića kao i za članove izvršnog veća glasao je 31, a protiv su bila 2 odbornika od prisutnih 39. Na istoj sednici izabran je novi predsednik Drago Popadić zamenica Emira Rovčanin i članovi Opštinskog...
prijepoljeinfo.rs
Mogu naći još dokaza ako Vam je potrebno. Za ovo Vas ne krivim, put je zaista išao tuda (ide i sada, ali nije državni) i razumem da niste upućeni, samo mi je dobar pokazatelj da uopšte ne želite da prihvatite činjenice koje sam argumentovano izneo.
A slobodno pričajte i o omalovažavanju, ja živim u Prijepolju i bitnija mi je svaka ulica, svaki metar asfalta nego Vama. Kada se bude završio jedan projekat bez ugrađivanja, uništavanja nečeg dobrog i slično, vrlo rado ću ga pohvaliti, kao što sam pohvalio npr. Park narodnih heroja.
Ovde je poenta da se dosta projekata loše radi, nestručno, da se plaća duplo, popravka na popravku, ukazujem na propuste, da se sve čeka po 5-6 godina, i ne mogu da dopusti da je sve sjajno i bajno, kako govorite, kad nije. Bilo koji čovek u Prijepolju će Vam to reći, pitajte ga za Šarampovski most, pitajte za novu ulicu i slično. Pitajte koliko se čeka kružni tok na Kolovratu, put za Seljašnicu, rupe u pomenutoj ulici Ljubiše Miodragovića. Taj kej na Mileševci koji se radi je u užasnom stanju i super da ga rade, itekako podržavam, to je jedan od najlepših delova grada, ali je on najmanje 10 godina u užasnom stanju, verovatno i više.