hobotnica":2pak1act je napisao(la):
To je sve tačno. Piše i toga se moraju pridžavati. To što mi nismo dosadni to i koriste. Eto ljutiće se Gaga ali ga pitam ponovo šta bi sa garažama.Uvek je imao opravdanje u ime drugih.
Хоботнице,
Знам да си ме и на подтеми "Бахато паркирање, бахати возачи...." исто ово питала пре једно месец дана или више, али стварно нисам имао времена, због посла, и осталих обавеза, да јурим комуналну иснпекцију општине Нови Београд, односно инспектора Тому који води моје пријаве, а он је иначе задужен за целу трећу месну заједницу на Бежанијској коси.
Ево да сад одговорим, пошто сам данас (петак), разговарао са инспектором Томом. Одмах да кажем да су све три гараже "живе и здраве"
, то значи да су још на местима где су и не дозвољено постављене на паркинг местима.
За једну од гаража, власник је поднео жалбу на решење, жалба је прихваћена и поступак треба да се обнови, јер претходни комунални инспектор, који је водио поступак, није добро обрадио предмет. За остале две металне гараже предмет је у поступку и чека се одлука друго степеног органа. Чим се донесе та одлука доставља се коначно решење власнику, тј. власницима за уклањање истих. Кад би то могло да буде инспектор није могао да ми каже. Договорили смо се да се чујемо почетком септембра.
За сад се ту завршава прича, јер се сад чека избор нових општинских органа, па и избор новог начелника инспекцијске службе општине Нови Београд. Вероватно да то зависи и од новог сарпанђија наше општине, Шапића.
П.С.: Нисам те најбоље разумео, кад кажеш да "увек имам оправдање у име других" !