carlazar
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 06.10.2022.
- Pohvaljen
- 2.522
Uzeli su vozače iz Šri Lanke, stižu u septembruStrela je doterala 30ak vozila, jos 50ak im stize. Problem su vozaci a ne vozila.
Uzeli su vozače iz Šri Lanke, stižu u septembruStrela je doterala 30ak vozila, jos 50ak im stize. Problem su vozaci a ne vozila.
602 će biti pojačan jednim vozilom, te će češće ići, pre par godina smo tražili od opštine da linija tako funkcioniše, ali su nam rekli da im to nije isplativo i evo sad se to ostvarilo602 minibus? Čoveče, jeste da nije pun, ali ima putnika koji žele brže do surčina i obratno.
Ja sam se u 602 vozio bukvalno sam od stanice Crkva do okretnice, verovatno može minibus samo da se pojača interval602 minibus? Čoveče, jeste da nije pun, ali ima putnika koji žele brže do surčina i obratno.
Ako sam dobro shvatio, nije predviđeno da vozila moraju biti do 10 godina starosti, već da je najvažnije da je motor tipa Euro5 ili Euro6. Postoji određeni procenat koji se traži da vozila budu proizvedena u prethodne tri godine, a novina je i da zglobno vozilo ne mora imati četiri, već tri para vrata.Cela tenderska dokumentacija je dostupna na linku ispod
Poveravanje obavljanja komunalne delatnosti javnog prigradskog i lokalnog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda u postupku javno-privatnog partnerstva, 10/23 - Grad Beograd
Poveravanje obavljanja komunalne delatnosti javnog prigradskog i lokalnog prevoza putnika na teritoriji grada Beograda u postupku javno-privatnog partnerstva, 10/23me.ekapija.com
Nadam se da je istina, ako Strela pokupuje Mercedese koji je smisao da budu ograničeni samo na 10 godina, kad mogu bar 15 da rade laganoAko sam dobro shvatio, nije predviđeno da vozila moraju biti do 10 godina starosti, već da je najvažnije da je motor tipa Euro5 ili Euro6. Postoji određeni procenat koji se traži da vozila budu proizvedena u prethodne tri godine, a novina je i da zglobno vozilo ne mora imati četiri, već tri para vrata.
Kažu da su u igri Strela, Lastra i Lasta, e sad ko će koju liniju da dobije ili će svi raditi na svakoj liniji, to će se brzo saznati. Ako dobiju nešto Lastra i Lasta, eto prilike da se opet pojavi ik-206 u gradskom prevozuNe bih da se zalećemo da će Streli pripasti ceo potez, a posle da se razočaramo. Priča se da su zainteresovani samo za 605 i 610, a šta će biti stvarno videćemo za mesec i po dana
Vrlo je moguće da će kupiti i neke polovnjake. Samo se najiskrenije nadam da potez neće preuzimati sa Akiama i BMC-om.Nadam se da je istina, ako Strela pokupuje Mercedese koji je smisao da budu ograničeni samo na 10 godina, kad mogu bar 15 da rade lagano
Kupili su i neke Cobre, sad ne znam za šta i sa kojim su motorom, preuzeće izvesno i još neke poteze osim poteza 600Vrlo je moguće da će kupiti i neke polovnjake. Samo se najiskrenije nadam da potez neće preuzimati sa Akiama i BMC-om.
U 9. članu predmeta ugovora stoji sledeće:Ako sam dobro shvatio, nije predviđeno da vozila moraju biti do 10 godina starosti, već da je najvažnije da je motor tipa Euro5 ili Euro6.
Strela za gradski kupuje samo nove jer joj je lakše zbog održavanja i da privuku vozače.Vrlo je moguće da će kupiti i neke polovnjake. Samo se najiskrenije nadam da potez neće preuzimati sa Akiama i BMC-om.
Zglobovi su radili kad nisu imali solo ispravan i slobodan. Tad još nisu bili stigli bmc solo.Ако се не варам, чини ми се да је на 602 радио зглоб пре неколико година. Ако ће 602 постати минибус, биће прва линија у Београду на којој је радио зглоб и минибус(соло се подразумева), а да не рачунамо приградске линије.
Do 2014. si imao tri redovna zgloba na 602Zglobovi su radili kad nisu imali solo ispravan i slobodan. Tad još nisu bili stigli bmc solo.
Da ta tri prevoznika s tim što preko Laste dobijaju linije jer sa njima ulaze u tender, tako je bilo i sa 860 pa su izbacili lastu. 605 i 610 je za pocetak dok ne nađu ljude posle će sa Lastrom (koju su kupili) da drže potez 600.Kažu da su u igri Strela, Lastra i Lasta, e sad ko će koju liniju da dobije ili će svi raditi na svakoj liniji, to će se brzo saznati. Ako dobiju nešto Lastra i Lasta, eto prilike da se opet pojavi ik-206 u gradskom prevozu
Nisam često koristio ovu liniju, ali svaki put kada sam ušao bila je popunjena, bar zauzeta sva sedišta.602 minibus? Čoveče, jeste da nije pun, ali ima putnika koji žele brže do surčina i obratno.