Šta je novo?

Praznična rasveta i novogodišnje manifestacije

782c9bc38d53ecc630b03603faa27aa4.jpg
db51f34f3f02454d9d216297e92713a7.jpg

Solun. I tamo ima dosta Bugara

Sent from my iPhone using Tapatalk

Грци ставили украсе са српском тробојком, да се зна чији је Солун. :D

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=567342#p567342:4ubctny5 je napisao(la):
Vračarac » Čet Sep 13, 2018 11:51 pm[/url]":4ubctny5]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=567322#p567322:4ubctny5 je napisao(la):
Beki » Čet Sep 13, 2018 10:41 pm[/url]":4ubctny5]Šteta je što se kasni za postavljanjem NG rasvete, Nike trka i Prajd bi bili mnogo veseliji u prazničnom duhu.
Pa da novogodisnja rasveta u septembru i gej parada to je simbol bolesnog vremena u kojem zivimo.
A šta tek reći za bombardovanje sa Božićnim filmovima u julu i avgustu na filmskim kanalima (što domaćim , što stranim).

@Vladivoje
Izgleda postoje oprecna misljenja dal se klima promenila, ali nam Nova godina svakako stiže ranije

Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk

Da, Laki. :wink:

Novogodišnji praznici stižu mnogo ranije, ali i završavaju se mnogo kasnije.

Dakle, slavlje traje više od pola godine.

Šta da radimo, sreći nikad kraja. :D

ne znam sta se desava ali u Knez Mohajlovoj jos uvek, a vec je 8. oktobar, ni jedan lampion, ni jedan ukras, ni jedna jelka?
ja sam iznenadjen i uvredjen..

Javili Bugari da ne žure. Trenutno nisu u mogućnosti da dođu zbog obaveza u domovini. Kažu da će javiti blagovremeno.

tzoran1":2umidivp je napisao(la):
ne znam sta se desava ali u Knez Mohajlovoj jos uvek, a vec je 8. oktobar, ni jedan lampion, ni jedan ukras, ni jedna jelka?
ja sam iznenadjen i uvredjen..

Eto, nekome je rano, a nekome kasno... :D

Ko će narodu ugoditi... :mrgreen:

Eeee, pa tvoj sarkazam neko može ozbiljno da shvati, pa da krene da ti ispuni želju... :mrgreen:

"Pojedini Beograđani su se zabrinuli prethodnih dana što je praktično ceo grad okićen sa novogodišnjim ukrasima i rasvetom, osim centralnih ulica u pešačkoj zoni." C iz bljuca

Авалски торањ сија разним бојама увече.

Vrh