Šta je novo?

Pošta Srbije

Ni vozači Frikom hladnjača se ne razumeju mnogo u markice.

Nego meni nije jasno
PTT odlukom prešao u deoničarsko društvo. Da li onda i radnicima pripada neki % deonica ili im je svih 100 % prisvojila država , bez ikakve nadoknade i ako je od prihoda ( umesto u visinu plata ptt-a) dobar deo bio ulagan decenijama u njegov rast i modernizaciju.?

Шта се дешава са Пост Експресом? Треба да примим пакет који је послат данас за сутра, на сајту поште стоји од јуче да је отпремљен у ГПЦ.

Имам и ја један "роботски" пакет али са Алиекспреса који још није у ГПЦ осим ако није прошао кроз скенер што ми се већ дешавало.

Robotizacija ne znaci mnogo ako nema dovoljan broj isporučilaca.
Primarna placena usluga je
-od vrata do vrata-
Paketomati nisu vrata.
Kako su primaoci na ivici strpljenja , oduševlheno se odriču drugog dela placene usluge i bez date saglasnosti pa to izvrše preuzimanjem na paketomatu.

Otprilike naruciš od konobara u boljoj kafani pice umesto da ti ga konobar donese
a moraeš da odeš na šank da ga preuzmeš i doneseš za svoj sto i ako nije restoran brze ishrane sa samo posluživanjem.
Ta modernizacija je izgovor za uštedu na brojcano manjoj radnoj snazi, jer su postojecu odavno preopteretil a nove slabo primaju.

Zato sam odavno uveo samo plaćanje pouzećem. Hoćeš pare - dođi po njih. Dok sam plaćao online malo, malo pa paketomat. Mrš u 3x3,14

Pa ne znam, ja tako dobijem listić "dođi u poštu", a to znači u red iza male privrede što šalje po 15 paketa.

Listic nije sam došao, ipak bio ti je poštar do vrata.
Usluga od vrata do vrata ispunjena. 😃

E sad može se polemisati šta su ulazma vrata
da li su vrata dvorišna kapija kod kuca i
da li su vrata zgrade iste kategorije kapije-vrata.

Kod kuca tampon zona je dvorište
Kod zgrada tampon zona je lift i stepenište

Budalaština je negiranje to obostrano postojanje tampon zona
Te stanar zgrade tvrdi da su ulaz stana baš ta vrata , onda i stanar kuce može da tvrdi ulaz u nj. predsoblje jesu ta vrata..

Vrh