Хвала свима на саветима, претпоставио сам да је неки вирушчићћћ, мада сам се као и сваке године вакцинисао против вируса грипа, хаха да се нашалимо мало. :lol:
Видећу са другаром који ми одржава рачунар да ми тај штетни софтвер малвер избаци из рачунара. Пошто ми је он инсталирао "тим вjувер 12" (Team Viewer 12) лако ће то да ми среди на даљину-из његовог стана.
@Јеланабг, пријавићу Пошти ову превару током дана, а на сајт адреси коју си ми послала. Јавићу кад добијем одговор.
На рекламе никада не кликћем, ионако ми се не појављују јер имам АдБлок и за сад је успешан ! Али ко ће га знати, чудна је техника. А што се тиче ткз. "пецарошких" превара, или како их неки зову "Нигеријска шема", те е-поште добијам скоро сваки дан, а ова јучерашња је посебно интересантна због имена Љаљи Муљи слања робе :lol:, е муљачино велика :
-----Original Message-----
From: Vivian ravi [mailto:s.givian@krplubricants.ir]
Sent: 5. новембар 2018 13:14
To: undisclosed-recipients:
Subject: Re : New Order
--
Dear Sir,
Please find attach our new order and scan copy of cheque. Kindly please dispatch on priority basis. Goods dispatch through Lalji Mulji Transport or Kabra Travels.
Please do the needful.
Једно време сам редовно овакве е-поште пријављивао еунет-у и сбб-у, сад више и не, само клик на дугменце "поништи" и нема више.
Још једном свима
на саветима, јавићу шта је било.