Mrzim Plato, to je najgore pozersko-snobovsko mesto u gradu. Ovo sto je Ambassador napisao je vrhunac njihovog bezobrazluka. :o
Te, dragi moji sugradjani posto brinem o vasem fizickom, a jos vise psihickom zdravlju, savetujem vam da izbegavate "Plato".
Da nije moj hejt bez razloga, evo mojih muka sa tim mestom. Pre nekih 5 godina sam isao tamo sa nekim drustvom na pice i vocni kup, i trapavi neljubazni konobar mi je izrucio ceo kup u krilo. Pa, je onda sve to fino iskulirao, i pravio se lud. Na pitanje sto nam ne donese novi, covek 'ladno kaze: "Pa, zar necete taj da pojedete"
Ipak je doneo novi, ali na kraju je dzukac hteo da naplati i onaj kup kojim mi je rashladio krilo.... Od tad zaobilazim to mesto u sirokom luku, ali su me je jos par puta neko drustvo navuklo da izblejimo tamo. Jednom su se bukvalno izdrali na nas sto nismo ostavili jakne u garderobi..... Drugi put su nas smestili za neki sto u nekom cosku, gde je prostor izmedju stola i zida 30tak cm, pa ne mozes da sedis u tom prostoru vec moras da izvuces stolicu sa strane, dakle na prolaz. Onda je jos jedan od "vrlo ljubaznih konobara" krenuo da histerise sto sedimo na prolazu.... Uzas zivi!!!
I da, Jelen pivo 0,33l citavih je*******enih 130din!!!!
Neke moje drugarice su radile tv prilog o cenama kafe u BG kaficima, pa i im je neki blentavi menadzer "Platoa" priznao da imaju ekstra profit na kafi (najveci od svih pica oko 70din ciste zarade), ali da u "Platou" u cenu ulazi i, pazite sad, odredjeni lifestyle koji to mesto promovise. :lol:
Dakle ko je voljan da sa mnom jedno vece demolira kafe "Plato" neka baci poruku na PM