Šta je novo?

Pijace

Dok je na bg pijacama u modi pravljenje montaznih objekata od aluminijuma, za to vreme u Novom Sadu.

Feldhaus-klinker-dekorativna-cigla-R687NF-Novi-Sad-.jpg

Лепо изгледају, пошто сам љубитељ сиве боје, свиђају ми се и они боксеви на Каленићу.

market.jpg

Čisto da znate, da svoje štandove ima i dosta malih kraft pivara, a tu je i par štandova sa klopom (kobaje su odlične i uvek je gužva kod njih))

Pripreme za rekonstrukciju Paliluske pijace.

Naravno, bahato su uzeli trotoar i parking od gradjana, dok dva metra desno zvrji prazan parking gradske ustanove (src tasmajdan).

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=490251#p490251:3sk5ws9d je napisao(la):
varos kapija » 08 Нов 2017 08:33 am[/url]":3sk5ws9d]Pripreme za rekonstrukciju Paliluske pijace.

Naravno, bahato su uzeli trotoar i parking od gradjana
Да би истим тим грађанима обезбедили пијацу и у време радова. Баш бахато.

Poenta mog komentara je bila da je pijaca mogla biti pomerena 20 metara udesno i da bi svima, osim par zaposlenih na SRC Tasmajdan moglo biti mnogo zgodnije.

Gradjani ce da prolaze izmedju tezgi taj parking nije uzet u obzir zbog pp uslova koje mora src da ispunjava
Po meni bolje da su zakupce palilzske pijace prebacili na bajlonijevu pijacu i tako su te pijace relativno blizu

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=490294#p490294:s78slmct je napisao(la):
varos kapija » 08 Нов 2017 11:00 am[/url]":s78slmct]Poenta mog komentara je bila da je pijaca mogla biti pomerena 20 metara udesno i da bi svima, osim par zaposlenih na SRC Tasmajdan moglo biti mnogo zgodnije.
Као што Директор лепо написа, постоје разлози и то смислени а поента твог коментара је пљунути да би се осетио кул.

Најсмисленије би било да су их лепо пребацили на Бајлонијеву пијацу, ако што рече директор, но шта је, ту је.
Мислим да људи могу да прођу између тезги без великих потешкоћа и да нема потребе да се драми толико. Свакако је то само привремено.

https://youtu.be/S0YZX1-mzyc?t=1329
ovaj Sočo mi je u početku delovao kao partijski izbacivač, sad kako ga slušam i nije mi tako blesav :)
podrzavam izgradnju paliluske pijace. Ja sam inače mrzitelj srpskih pijaca i zato sam u sukobu sa svim zenskim clanovima mog okruzenja, ali ajde da se nadjemo onda na kompromisnim resenjim kao sto je ovo. takodje ako Bajloni ne moze da postane trg, moze da dobije neki slican oblik.

Pijaca paliluska je polu prazna vec su iseljeni zakupci lokala bice nekih 60 tezgi tolikoih ima godisnji zakup i plusnesto rashladnih vitrina inace pijace polako odumiru
Sad je prilika za njihovo osavremenjivanje preoblikovanje prepakivanje inace odumiru
Komsija koji ima tezgu na djermu je na ivici da odustane drzo je 2 tezge sad jednu
Drasticno je pala posjet i kupovina na pijaci

Ruši!!!! Prolazim danas i ne verujem. Bio sam pozitivno iznenađen kada sam video ruševine. Mogli bi da srede i bajlonijevu kako bi ličila na onu na Vračaru.

Inače, na Vračaru radi buvlji deo, nije istina da su sprečili ljude da prodaju tamo. A vrše se radovi na delu između pijace i Krunske.

Sto bi sprecili zakuce tezgi da prodaju robu
Javi se na licitaciju izlicitiraj lokal

Vec su overili totem koji je postavljen pre par dana...
e7018decd5daad97cacf0bcff58f3afd.jpg
Ceo dan kopaju, pa i nedeljom.
9a273ddcf6d35306bd051f45e67ed3ef.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kako bi ove saracke mamlaze slao da krampaju prugu od bg do ns

Ево и са земље од данас. Овај крај ће живнути када се ово изгради. Да се обнове и све фасаде око пијаце.

Imacemo vidim foto izvjestaje sa visine imas li fotku prije nego su poceli radovi

Vrh