[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=431373#p431373:3vwbb0rv je napisao(la):
astrodule » 01 Feb 2017 03:32 pm[/url]":3vwbb0rv]Kako? Odakle? Kada?
Koji deo grada ti je bio destinacija?
Nisam hteo da davim detaljima, ali evo ukratko:
Izvorni plan - imao sam u
11 dogovoreno da dodjem da potpisem neke ugovore u ulici Toplicin Venac (nije firma, privatan stan je u pitanju). Nisam bio siguran koliko ce to da traje, pa sam hteo da parkiram ili u garazu ili na neki od parkinga za 120 minuta.
Dolazio sam sa Banjice.
Krecem u 9:35 uobicajenom trasom, preko Dedinja, Mostarska petlja, Kneza MIlosa, Tunel, Brankova.
U 10:15 stizem kod Tanjuga, a vreme znam posto sam tada primio jedan poziv. Obisao sam prvi krug tuda i stao sa sva 4 blizu Tanjuga.
10:20 zavrsavam sa pozivom i krecem ulicama okolo da trazim parking mesto i to traje do 10:40 (moram da naglasim da sam u 2 situacije imao bas nesrecu odnosno da su automobili sipred mene ugrabili mesto). Opet se vracam kod Tanjuga, javljam ljudima da me sacekaju i da je frka sa parkingom. Krecem jos jedan krug i u Kralja petra se zakuzam iza pauka koji odnosi auto.
11:00, menjam taktiku i krecem ka Garazi Zeleni venac.
Na garazi sam 7 u redu za ulaz, odnosno ukupno 15ti (stojim u redu iz pravca Zeleni Venac ka Beogradjanki). Na tabli pise 0 mesta.
Konanco u garazu ulazim u 11:28 i parkiram na XI nivou.
Silazim i peske odlazim da zavrsim sve sto imam. Izlazim iz stana u 12:20 i peske se vracam do garaze. (ceo proces sa ugovorima trajao je 15 minuta, ali sam malo oduzio pricu znajuci da sam u garazi parkiran i da vise ne zurim toliko).
Izlazim i krecem preko Kraljice Natalije na Kneza Milosa i dalje Mostara ka Banjici.
Hvatam prvu guzvu vec na uglu sa Balkanskom, potom jos jednu na uglu sa Kneza Milosa. Nemam vise ni ideju kad sam bio gde, ali kuci stizem oko 13:20
Mogao sam na vise mesta da stanem van iscrtanih linija za parkiranje, na pesacki, pa i na trotoar, ali nije to nesto sto radim, niti mi se placaju kazne.
Izvinjavam se sto sam malo udavio, ali pitao je covek.