Šta je novo?

Pešačke zone

Кад већ спомињемо баште, у оном узаном пролазу од Сремске до Зеленог венца је отворена брза храна у најужем делу, и наспрам шалтера, тамо где су они поразбијани излози што су пуни смећа и који смрде на урин су поставили пар столова и столица, милина.

Da se kladimo da će ti stolovi da privlače ljude ko g... muve. Baš sam pre neki dan prolazio tuda i pitao se koja je bu**** smislila da ovde otvori fast food , jer sam hteo da crknem koliko smrdi.

Ko daje kintu da ce da pitaju za adresu ajmo kladionica

Ko zna koju lokaciju su prijavili kada su videli totem i rupe :)

hqdefault.jpg

A dobro ja kapiram da nisu pitali za adresu pošto ovu lokaciju u Beogradu zaista svi prepoznaju.

Mislim jesu nadležne službe... ograničene... ali sumnjam da su baš toliko.

dc177070fb82c5dba7b6804444cbf269.jpg
A sta reci za ovu sramotu? Vazno da peru pare preko Novogodisnje rasvete. Unesto da srede plocnice, okrece i nasminkaju grad, oni ga kite u septembru za Novu Godinu. Nema sta, napredni olos. Mogu oni da pricaju sta oce protiv Djilasa, ali dok je Djilas vodio Beograd, barem je licio na nesto.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Markoni a sto su 50m odatle on i Sule radili prenamenu zemljista u Skerlicevoj u poljoprivredno pa kupovali i vracali u gradjevinsko i zidali zgrade to je ok. Idi sedi u ceger kafic to ti je Suletova zgrada pa ce ti ploce biti u drugom planu

Meni nije jasno šta je padalo na ove ploče kod Hrama, pa ih je ovako izlomilo. Čak više nisam siguran ni da je od kola, ovo ili je tenk prelazio preko njih ili je neko iz vazduha bacao betonske kante i žardinjere...

Ploce su tanke (ne kao one u knezu), nisu dobro fiksirane, parkovske staze se ne odrzavaju jos od izgradnje i stazama nedozvoljeno idu vozila.

Nedostatak odrzavanje je ubitacnije nego dizivija tenkova.

Sent from my Ektra using Tapatalk

Ali barem neko da dođe da pokupi i skloni ove polomljene ploče a ne ovako da izgleda

A zašto bi ih održavali? To košta. To se ne vidi. Lakše je pustiti da propadne, raspisati tender za ortake, naduvati cenu i onda napraviti bolje, lepše, dosad neviđeno...

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=571187#p571187:2ziavqa4 je napisao(la):
Zezeljko » Ned Sep 30, 2018 11:31 pm[/url]":2ziavqa4]Čak više nisam siguran ni da je od kola, ovo ili je tenk prelazio preko njih ili je neko iz vazduha bacao betonske kante i žardinjere...
Ma nije ništa specijalno prelazilo preko njih nego somine što rade dostavu za Hram i Bibilioteku, a i ovi što prodaju stvari na samom platou, svakog dana prolaze kombijima i kamionima preko toga. Pa se ploče prvo rasklimaju, a onda krenu da se ''klackaju''. Srećom, tu je i faktor loše urađene podloge da još malo doprinese klackanju i rasklimavanju. I kad preko njih pređe točak sa pritiskom od pola tone i naviše, pre ili kasnije će da pukne i zdrobi se. Posle dovoljno ponovljenih ciklusa, dobija se ova zdrobljena kaša granita i blata.

Vrh