Само једна исправка. На Старом граду је на власти Марко Бастаћ који је иступио из ДС иако је на њиховој листи освојио власт.
У сваком случају, никада не могу сви да буду задовољни. Конкретно, тај део града не припада само људима који ту живе или раде. С друге стране, не смеју ни да се занемарују њихове потребе. За све време трајања расправе око овог поплочавања мене је нервирао став: ''Шта они имају да се буне, живе у центру а смета им''. Опет, увек ће бити задртих који неће пристати на промене из неких најсебичнијих разлога. Једноставно, увек мора да постоји дијалог, потпуна доступност информација и отвореност за предлоге који долазе од станара или оних који ту раде. Лако је мени да причам о томе, наравно да то није лако остварити у пракси. Међутим, данас су информације доступније, лакше ставови појединаца долазе у јавност, нема оправдања за недостатак разговора или свесно игнорисање.
Прошао сам у суботу увече рекостурисаним делом и баш ми се свиђа. Коначно можеш да направиш круг по пешачкој зони а да то није кроз Чика Љубину. Пуно је живота, људи шетају, баште су пуне. Допада ми се однос зеленила и шеталишта, као и простора за баште и шетњу у бочним улицама, једино ми се чини да су се на самом Обилићевом венцу раширили више од дозвољеног. Још једна мања замерка, већ овде изнета раније, уместо једног дугачког поља зеленила преко од Танјуга могло је да буде два или три краћих, бојим се да ће бити прављења стаза.
Као и када сам прв пут прошао поред Певца, цео нови део ми изгледа као да је увек било овако. Природан изглед тог дела. Надам се да ће у пракси бити омогућен контролисан приступ за снабдевање, хитне службе и евентуалне селидбе и сличне ситуације, да ће потапајући стубићи заиста радити. Чекам наставак сређивања и израдњу метроа једног дана (претерујем, знам
).