Lepa i mirna lokacija, cistiji vazduh nego u vecem delu grada, okolina cista i uredna, u okviru kompleksa su maxi i dm, nikakav luksuz, ali veoma pristojno.Vidim da je opet krenula prodaja stanova. Cena kvadrata je oko 2500 evra po kvadratu. Znam da su sada svuda cene skočile, interesuje me samo da li se isplati ulazitu u tu priču u ovom naselju? Vidim dosta negativnih i pozitivnih komentara.
Obzirom da je periferija u pitanju (sam kraj Banjice - pocetak Jajinaca po meni cena od 2500 je OK za lokaciju. Vidim da za novogradnju od Ustanicke ka MML traze 2500-3000, a ovo je bolja lokacija od MML. Kvalitet je nista posebno ali je kvart bas simpatican. Jedina mana je sto tamo gomila malih kucica okolo kompleksa lozi sve i svasta pa je uprkos poziciji vazduh zimi bas zagadjen.Jvala
Pre nekih mesec dana cena je bils oko 2500 gore dole zavisno od orjentacije,strukture i spratnosti, trenutno nisam siguran da li je isti rang, pozdravJel i dalje oko 2500eur kvm? Znam da se razlikuje cena od stana do stana, ali se tako kretalo i 27.09.2022 kada sam zvao
Da li znate kada je rok za završetak zgrade i useljenje u ovoj zgradi koja je sada počela da se gradi?Da li neko razmšlja o ovoj lokaciji ili živi u Paunu? Značio bi nam utisak nekog stanara ovog naselja. Vidimo da je uveliko počela prodaja kao i gradnja Rezidencije Paun
Poštovana,Da li znate kada je rok za završetak zgrade i useljenje u ovoj zgradi koja je sada počela da se gradi?
Slažem se,Danas pojam dobra lokacija u Bg je relativan. Onome ko je vezan za recimo NBg ili mu je posao na Nbg tesko da ce Jajinci biti dobra lokacija. Dok npr. nekome ko recimo radi na VMA bolj a opcija tesko da postoji.
Ovo je dosta diskutabilno. Tj treba lepo definisati šta jeste, a šta nije prigradsko naselje A to u ovom gradu, zemlji nije baš nešto što se logički definiše.Paun ipak nije prigradsko naselje, blizu je Banjičke šume i Trošarine sa dobrom vezom sa gradskim prevozom.