Šta je novo?

Parkovi

Tako je, kod mene isto katastrofa kako je beton prljav, prašnjav i generalno ni na šta ne liči.
Svaki drugi dan iznosim kese, metlam i skupljam đubre, praznim kante u delu gde izlazim sa detetom i gde se ekipa skuplja, sad razmišljam i da razvlačim crevo dotle da malo i operem.
Baš im pričam da ranije dok smo bili klinci, cisterna je redovno ulazila u blok i prala kompletnu unutrašnjost, sad se to desilo jednom u poslednjih 10 godina i znam da sam kao ludak išao blokom i gledao šta mi je čudno, a ono nije bilo naslaga i prljavštine na sve strane.

Zdravo ljudi, imam ideju da napravim interaktivnu mapu lokacija sa stolovima za stoni tenis na otvorenom (znači samo javne površine su pitanju). Na interentu nema mnogo informacija. Pošto od ovog foruma očekujem da se skupljaju ljudi iz svih krajeva Beograda, mnogo bi mi značila pomoć lokalaca oko lociranja tih stolova. Za sada sam prikupio sledeće:

1753365604395.png

Navodno ih ima u parkovima na Kanarevom Brdu i Miljakovcu sigurno ali ja ih nisam pronašao, a za ostale još uvek istražujem. Na kraju, ta interaktivna mapa će biti dostupna svima u nadi da će ljudu više igrati stoni tenis tj. da će biti ovakvog mobilijara u parkovima i na zelenim površinama. Super je razonoda, a bogami i ne baš tako lagana rekreacija i ne iziskuje mnogo para. Hvala vam! Ukoliko je tema pogrešna slobodno preusmerite post tamo gde pripada.

Vrh